Samsung Galaxy Gio Almalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neo v

- - - Eklendi - - -

Ozur dilerim cf root

- - - Eklendi - - -

Dostum yanlis anlama ama kendini en yakin kopruden asagiya atman lazim. Sen suanda beni bitirdin yerin dibine soktun. Ben bunu duyduktan sonra herseyi birakip cekip giderim " Neo v deki adamin 3-5 oyun oynamaktan baska benden fazla yaptigi ne var ? Hayatinda gio kullanmamissin atip tutuyorsun" saka yaptin galba. Oturdugum sandalyeden bir seferligine zipladim. Hatta etrafimda 2 tur atip duvara baktim. Neo v bir oyun telefonu. Acamadigi hic bir oyun yok. Galaxy s rootlu 1.4ghz halleriyle bile gta3 u kasarken neo v kaymak gibi aciyor. 5 megapixel 3d foto cekiyor. Hdmi baglantisi var. Bravia engine teknolojisi var. Cozunurluk desen gio yu katlayip gecior. Sen neyden bahsediosn? Gioyla neo v yi bir tuttugun anda nefesimi tutup kendimi oldurmeye calistim.

- - - Eklendi - - -

Galaxy gio 800 mhz
Neov 1ghz

Galaxy gio 320x480
Neo v 480x854

Galaxy gio 3.2 inc
Neo v3.7 inc

Galaxy gio Harekete duyarlı ekran 1 inç başına180 piksel

Neo v LED-backlit LCD ekran Çizilmeye karşı dayanıklı ekran 1inç başına 265 piksel (Bravia engine!!!)

Gio ram okadar azki gostermiyo bile
Neo v 512 mb ram

Gio EKRAN KARTİ YOK!!!!!!(1-2oyun fark dimi?)
Neo v adreno 205( gioya degil cogu telefona fark atan bi ekran karti)

Gio dlna,hdmi yok
Neo v dlna hdmi var.

Gio duz muzik dinleme

Neo v tam dolu batarya ile 31 saat muzik dinleme BRAVİA teknolojisi(tum telefonlara takar ,gionun adi bile gecemez)

Gio duz video kaydi
Neo v 720p hd video kaydi

Gio 3.2 megapixel
Neo v 5 megapixel (yazilimla birlikte 8 gibi )

Gio qualcom duz islemci
Neo v qualcom snap dragon ( fiyatina gore cok guzel)

Simdi gioyu ben bilmiorm. Ne kullandim nede biliorm. Ben hic bise bilmiorm. Neo v nin 1-2 oyundan baska giodan ne farki var? Tamam sen haklisin....

Bidaha bilip bilmeden konusmayalim
...

Tepkiler: brqsalvo

tcfb

Üye
Kardeş sen heryere sor 550 tl yanında bulunsun yurt dışından geetirilernlere bak ben mesela galaxy gioyu 400 e alırken samsung wave y 1 i 485 e aldım wave i biraz incele canavar gibi telefon . tek sorunu var spoof gerçe , 2.0 a geçersen kolay tabi .ben şahsen galaxy gio kullanıyorum. cihaza link2sd kur anlatımları var . hackless doğru söylüyor, s veya s2 kadar hd lik olmasada fiyatına değer bi telefon kullandığım kadarıyla . açamadığım oyun yok . oyun sıkıntın olmaz sadece oyunlarda hdlik olmaz başka diyecek birşey yok .galaxy gionun kamerasıyla hd resimler çekebiliyosun . pro hdr kamerayı biryerlerden bul . play storeda ücretlimi hatırlamıyorum . büyük ihtimalle ücretlidir. internet üzerinden indir yükle. biraz kurcalayınca çözersin .

O program sadece foto kalitesini artiriyor. Hd yapamaz kullandim. Hem s^3 te hem androidde...

tcfb

Üye
Ben Sana Çektiğim Fotoğrafları Az Sonra Up larım . özelden yollarım

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio ve Ace tamamen gözümden düştü tavsiyeler için sağolun.biriktirebildiğim kadar para biriktirip,başka modellere bakıcam artık

fuathan

Üye
Valla ben giodan gayet menunum ama tabi bütcen ne kadarsa üstüne ekle arkadaşların dediği gibi başkasını al

eko01

Üye
9 aydır gio kullanıyorum ben telefonu aldıktan 3 gün sonra ideos x5 çktı galaxy gio için söyleyebileceğim tek şey internette sörf yapman olur gayet hızlı flash desteği yok biliyorsun sadece internette dolaşırım diyorsan öneririm birde açtığı oyun sayılı açsa bile kasıyor bende bulursam galaxy s alacagim son güncellemeden sonra hiç sarj tutmuyor

Birde swap yap oldu işte

s.a 750-800 tl ıcın flash player destekli tel.tafsıyenız nedir.aklımda sam.galaxy w var.tafsıyenız ıcın tesk.nokia n8 kullanıyorum telefonumdan memnunum ancak flash player destegı olmaması nedenıyle degıstırıcem..

Kesinlikle nokia faln alıym deme bence 700 liraya faln galaxy W al çok daha iyi ama bütçen 500 tl den fazla değilse o paraya alabileceğn en iyi telefon

Arkadaşım bende aynı düşüncedeyim seninle ama ben mini 2 ve gio arasında kaldım mini 2 daha çok oyun açıyor temple run u kasmadan açıyor fiyatı ise 479-499 tl sana tavsiyem mini 2 al hiç kafanı yorma Şahsen ben mini 2 almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...