Samsung Galaxy Gio Aldım Doğrumu Yaptım Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio Aldım Doğrumu Yaptım Sizce ?
Şu ana kadar hep nokia kullandım yine nokia almak vardı içimde ama fişi çekilmiş ve androidin gerisinde kalmış bi iletişim sistemini kullanmak ne kadar doğruki ben HD hastası değilim ama gördümki gio nun performansı nokia n8 bile daha iyi 800 mhz çok iyi rakam 278 mb ram yeter oyun hastası program hastası kamera hastası olan biri değilim o yüzden sistemin bana yeteceğini düşündüm ve almaya karar verdim.gio kullananların yorumlarını bekliyorum

Del Rey

Del Rey

Üye
Gio almadan önce gidip hangi Nokia'dan almayı planlıyordun? Gio, Android için biraz yetersiz geliyor bana.

Lenneth

Üye
Sizin kullanımız için gayet ideal bir telefon, hayırlı olsun. Symbian telefonlar gibi zamanla şişme sorunları buna bağlı olarak yavaşlamalar olmaz :)

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Bence android telefonlardan istenilen performansı sağlamak için şu anda 1000 lira altında para verilmez. O telefon daha iyi özelliklere sahip telefonlara bakabilirsiniz. Ki şu sıralarda Nokia yeni modeller sürecek piyasaya. Aciliyeti yoksa. Beklemenizi tavsiye ederim.

coacoa

Üye
Bence android telefonlardan istenilen performansı sağlamak için şu anda 1000 lira altında para verilmez. O telefon daha iyi özelliklere sahip telefonlara bakabilirsiniz. Ki şu sıralarda Nokia yeni modeller sürecek piyasaya. Aciliyeti yoksa. Beklemenizi tavsiye ederim.
bende ideos x5 var nerdeyse dediğin fiyatın yarısını verdim çatır çatır tam performans alıyorum ondan bundan duyduğun laflarla gelmeyin artık ... çıktı adamım : )) kardeşim sana gelince en kötü android nokianın şu andaki en güzel Symbian telefonundan daha iyidir hayırlı olsun kullandıkca farkları anlıcaksın zaten gio kullanıp pisman olan yok gibi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Gio almadan önce gidip hangi Nokia'dan almayı planlıyordun? Gio, Android için biraz yetersiz geliyor bana.
bana flash player hd oyundan bash edecekseniz anlatmanıza gerek yok bunlara önem vermiyorum c6-01 almayı planlıyorum ama param yoktu ki gionun işlemcisi ve ramı daha iyimiş aralarındaki tek fark hd olayı oda beni ilgilendirmez gio çoğu oyunu açıyo

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
bende ideos x5 var nerdeyse dediğin fiyatın yarısını verdim çatır çatır tam performans alıyorum ondan bundan duyduğun laflarla gelmeyin artık ... çıktı adamım : )) kardeşim sana gelince en kötü android nokianın şu andaki en güzel Symbian telefonundan daha iyidir hayırlı olsun kullandıkca farkları anlıcaksın zaten gio kullanıp pisman olan yok gibi
Ben zaten x5 kullananlar ile polemiğe girmiyorum. X5 i kullananların bir kısmı bir zaman sonra elindeki telefonla sII yi kıyaslamaya kalkıyor. Siz takılın kendinizce. Fandroidsin anladık da androidli mesela lg optimus me symbian belle li 701 den daha mı iyi. Rezillik. Sen ne içtiysen mest olmusun gibi... :)

coacoa

Üye
Ben zaten x5 kullananlar ile polemiğe girmiyorum. X5 i kullananların bir kısmı bir zaman sonra elindeki telefonla sII yi kıyaslamaya kalkıyor. Siz takılın kendinizce. Fandroidsin anladık da androidli mesela lg optimus me symbian belle li 701 den daha mı iyi. Rezillik. Sen ne içtiysen mest olmusun gibi... :)
kıyaslamaya kalkıyorsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler bilirmisin ? nickinin hatrına bişey demiyorum neyse :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen tartışmayın gerek yok sadece fikirlerinizi istedim o kadar

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
kıyaslamaya kalkıyorsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler bilirmisin ? nickinin hatrına bişey demiyorum neyse :)
Verdiği para ile sII nin işlemlerini yapıyorsa ben onu tebrik edrim zaten. Amacım öyle bir kıyaslama yapanların biraz usturuplu kıyaslama yapmalarını istemek sadece...

hoss

hoss

Üye
GİO kullanıpta memnun kalmayan birini görmedim , bana göre bu saatten sonra nokia almak ölü yatırımdan başka birsey olamaz parana yazık olur ,galaxy gio pişman etmez seni

coacoa

Üye
Verdiği para ile sII nin işlemlerini yapıyorsa ben onu tebrik edrim zaten. Amacım öyle bir kıyaslama yapanların biraz usturuplu kıyaslama yapmalarını istemek sadece...
s2 şu an piyasadaki en kral telefon onunla kıyaslanıcak telefon yok piyasada ama eline ideos x5 alıp incelemeni tavsiye ederim

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
ben HD hastası değilim ama gördümki gio nun performansı nokia n8 bile daha iyi 800 mhz çok iyi rakam 278 mb ram yeter oyun hastası program hastası kamera hastası olan biri değilim o yüzden sistemin bana yeteceğini düşündüm ve almaya karar verdim.gio kullananların yorumlarını bekliyorum

kusura bakma kardeşim ama madem böyle söylüyorsun o zaman işinci el temiz bir 6300 da işini görürdü :D :D :D

hayırlı olsun bu arada[/SIZE][/COLOR]

61semih

61semih

Üye
yanlış dusunuyorsun arkadasım android işletım sıstemlı 1000 tl nın altında cok guzel hızlı telefonları var.bunlardan bırıside gio.hıcbır takılma reset ama gıbı bır durum yok.ınternet performansına ınanamazsın bır nokıa kullanıcısı olarak.burda nokıa ya ''tü kaka'' demek değil amacım yanlıs anlama ama ınternet performansı dahıl bır cok konuda daha ustun nokıa telefonlarından(en azından sımdıkı pıyasada bulunanlardan)
gio iyidir candır canandır
bu paraya (450)alınacak en ıyı telefondur her açıdan
tek problemı loş ortamlardakı kamera performansıdır.gunduz cekımlerı ve makro cekımleri şahanedır bunun yanında almayı dusunenlerın ıcı rahat olsun
almış olanlarda hayırlı olsun..

----------Eklendi @ 22:58:08 ---------- Yazıldı @ 22:56:20 ----------

s2 şu an piyasadaki en kral telefon onunla kıyaslanıcak telefon yok piyasada ama eline ideos x5 alıp incelemeni tavsiye ederim
gs2 ıle kıyaslanan telefonmu yok!
htc evo başta olmak uzere cok rahat kıyaslanıyor :good:

umutku84

umutku84

Üye
doğru tercih :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt