Samsung Galaxy Gio 2.3.4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio 2.3.4
Dostlar ben bir programla ip adresimi Hollanda olarak gösterdim kies güncelleştirme vardı dedi,Yani 2.3.4'e .Şimdi bunu yüklesem garanti gidermi?Oyunlardaki save dosyaları silinirmi?Telefon bozulursa garantiye yolladığımda adam nasıl 2.3.4 oldu bu dermi

lütfen yardım edin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben hollandada yaşadığım için sorun olmuyo ama türkiyede rom farkından olabilir

karayel90

karayel90

Üye
Garantide bi sorun olmaz kardeş orjinal samsung romu olduğu için

Oyun dosyaların sd kartta ise bi sorun olmaz

----------Eklendi @ 22:25:28 ---------- Yazıldı @ 22:22:07 ----------

Son üretici yazılımı bölümünde (TUR) Yazıyo hiç bi sorun olmaz

X-Rays

Üye
S.a arkadaşlar ben bugün kiesde bu güncellemeyi gördüm Türkiyeden ve normal bağlantıdan yapayım dedim fakat telefon bilgilerine girince android sürümü hala 2.3.3 olarak gözüküyor bunu anlamadım bu yaptığımız ne ve ne getirdi hiç bir değişiklikte yok görsel olarak tespit edilen ek olarak resimde işaretlediğim yerde konuyu açan arkadaşın telefon numarası yazıyordu sanırım benimkinde neden yok belki ufak bir detay ama merak ettim sebebini teşekkürler.

greenmile

greenmile

Üye
Ben miniye yükledim çat çat :D

ugurozbayrak

Üye
yuh bana!!!! samsung gio ya samsung ace yükledim :( geri nasıl yapacağım yardım edin lütfen :(

y n s c n

y n s c n

Üye
Garantide bi sorun çıkıcağını bende sanmıyorum, olmadı orjinale geri dönersin :oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
orjianle nasıl döneceği m :D

odin den cer dir modem dir filan girdim bir siteye bekerak meğer samsung ace 2.3.4 sürü mü için ben gio sandım şimdi ace 2.3.4 yüklü berbat bir uyum var gio 2.2.1 ilk sürümü yüklemek istiyorum orjinal haline nasıl dönecek ?

burada var bak bak yap. Hadi geçmiş olsun.

X-Rays

Üye
S.a arkadaşlar ben bugün kiesde bu güncellemeyi gördüm Türkiyeden ve normal bağlantıdan yapayım dedim fakat telefon bilgilerine girince android sürümü hala 2.3.3 olarak gözüküyor bunu anlamadım bu yaptığımız ne ve ne getirdi hiç bir değişiklikte yok görsel olarak tespit edilen ek olarak resimde işaretlediğim yerde konuyu açan arkadaşın telefon numarası yazıyordu sanırım benimkinde neden yok belki ufak bir detay ama merak ettim sebebini teşekkürler.

konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşım senin ip programı çalışmamış türkiydekilere sorudum güncelleme kullanıma açılmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt