Samsung Galaxy Gio Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertybm

mertybm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio Yardım
Merhaba,

Ben Yaklaşık 2 hafta önce Samsung Galaxy Gio aldım.. Gayet Güzel Bir Telefon Herşeyi müthiş, ama Google play store'ya girdiğimde birçok oyunun altında "Bu oyun cihazınıza uyumlu değildir" yazıyor.. Hayır benim anlamadığım şu youtube 'dan birsürü video izledim adam galaxy gio ile benim oynayamadığım bütün oyunları oynuyor Nova & Gangstar Rio vs. bunu nasıl yapıyorlar? benim telefonuma uyumlu değil diyor.. adam açmış çatır çatır oynuyor :@ Acaba Hafıza Kartı ile alakası olarbilri mi ? benim hafıza kartı 1gb

Bilen Varsa Yardım Etsin Lütfen..

İyi Forumlar...

MrExpert

MrExpert

Üye
Onlar telefonu rootlayıp çeşitli rom vb. şeylerle o/c layıp çalıştıra bliyorlar o oyunları açman için rootlaman gerekir.

mertybm

mertybm

Üye
    Konu Sahibi
Yani Rootlamam mı lazım kolay demi ? bir site buldum rootlamak hakkında ama birde siz bakın doğru mu
buyrun;

mertybm

mertybm

Üye
    Konu Sahibi
Yani Rootlamam mı lazım kolay demi ? bir site buldum rootlamak hakkında ama birde siz bakın doğru mu
buyrun;

MrExpert

MrExpert

Üye
buyrun;

Galaxy gio nun rootunu bulmanız gerekir bu linkteki ace , için ama root yaparsanız garanti dışı kalır cihazınız...

mertybm

mertybm

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Yardımlarınız için Teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

artık garanti bitince rootlarım :)

yunusbulet

yunusbulet

Üye
arkadasim rootladiktan sonra unroot yapabilirsin garanti anlamaz.

yunusbulet

yunusbulet

Üye
evt benim telefon 2 gun once geldi garantiden Ben gene rootıadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt