Samsung Galaxy S5 SM-G900f Root YAPMA ?

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
ben iş olsun diye paylaştım ama beni idnlerseniz telefonunuzu rootlamak için acele etmeyin biraz orjinalin tadını çıkarın en kısa zamanda size daha hayırlı root dosyası paylaşırım

yek2619

Üye
selamün aleyküm arkadaşlar arabistandan sıfır orjinal samsung s3 mini aldım bu telefona nasıl imeil atabilirim internette çok araştırdım çin veya replikalar için anlatımlar yapılmış yardımcı olursanız sevinirim .

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
bax ile biliyorum baska yolu varmı bilmiyorum telefoncuya git 20 ila 30 liraya atıyorlar

yek2619

Üye
yani biz kendimiz usb kablosuyla felan halledemeyiz soalasın kardeş

sefayılmaz

sefayılmaz

Üye
selam arkadaşlar s5 aldım aveadan telefonun ana tuşu çalışmıyor memü tuşu yani menunun içindeyken yada bi oyunda uygulamada metü tusuna bastığımda hiç bişey olmuyor bunun bi ayarı varmı birde ekranı kilitlediğimde sürekli ekran yanıp sönüyor kendi kendine üç dört saniye kapalı kalıyor üç dört saniye ekran açık kalıyor

Aziz04

Aziz04

Üye
emeğine sağlık :rica:

artistsefa

artistsefa

Üye
Samsung galaxy s5 g900h unroot nasıl yapılır link atabilirsiniz yazılım güncellemesine yapamıyorum uyarı veriyor rootlamıştım

aliorxan

Üye
Selam ben bunu yaldikdan sonra teli tam tamina eski haline geri dondure bilerimmmi acaba

Üst Alt