Samsung Galaxy Gio 2.3.4 çıktı çıkacak!

Sponsorlu Bağlantılar

erkamacar

erkamacar

Üye
gelmezse birde 3 4 ay sonra gelirse çok kotu olur. dokunmatik hassaslığı azaldı ya resmen çin malı oldu tel

ebuzen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Gio' ma 2.3.4 ün 3.çıkan yani en son sürümünü yükledim.skype türkçe oldu.mesajlarda T9 u rahatlıkla kullanabiliyorum.telefon uçtu yani.bir de yeni bir kaç proğram eklenmiş.oyun indiğrme müzik indirme vs.gibi proğramlar ama onlarda malesef rusça...bilginize

hbg_ant

Üye
arkadaşlar Gio' ma 2.3.4 ün 3.çıkan yani en son sürümünü yükledim.skype türkçe oldu.mesajlarda T9 u rahatlıkla kullanabiliyorum.telefon uçtu yani.bir de yeni bir kaç proğram eklenmiş.oyun indiğrme müzik indirme vs.gibi proğramlar ama onlarda malesef rusça...bilginize

Link verebilirmisin 2.3.4 ün en son sürümünün

esrarengizk

Üye
S5660XXKQB ##
CSC - PRTKQ4GIO_v1.0.ops
2.3.42011 August 20

hbg_ant

Üye
Teşekkürler link için 2.2.1 e göre çok fark oluyormu tavsiye edermisiniz

esrarengizk

Üye
Kesinlikle çok buyuk fark var 2.2.1 ile 2.3.4 arasında, yalnızca biz kullanıcılar degıl benchmark yanı performans degerlendırmesınden 2.2.1 540 puan alıyor, 2.3.4 1100 puan alıyor

Yigit315

Yigit315

Üye
Abi adamlar avrupada 2.3.5 basmışlar.Bizde kiesden 2,3,4 bekleyek :(

hbg_ant

Üye
2.3.5 ne ara çıkmış

esrarengizk

Üye
2.3.5 daha çıkmadı, hiçbiryerde.

hbg_ant

Üye
Odin ile yükleyeceğim gio ya fakat bu linkte .tar uzantılı 125mb lık dosyadan başka yok.
Odin programında sırasıyla BOOT , PHONE , PDA , CSC , EFS bölümlerine koyacak hiçbirşey yok onları paylaşabilirmisin sana zahmet

esrarengizk

Üye
1- pc nizde kies programı varsa kapatınız,

2- rom yüklemek için flash programı olan odini pc nize indiriniz,

3- rom yüklemek için eklentisini buradan pc nize indiriniz,

4- yükleyeceğiniz 2.3.4 romu buradan pc nize indiriniz,

5- 2. sırada yer alan flash programını çalıştırınız,

6- Odinde OPS seçeneğine 3. sırada yer alan eklentiyi yerine yerleştiriniz,

7- Telefonunuzu download modunda (ses kısma+orta tuş+kapama tuşuna basılı tutarak) açınız,

8- Odinde sol üstte yer alan ‘’one package’’ seçeneğinin seçili işaretli olduğundan emin olunuz,

9- One package seçeneği seçildiğinde ‘’boot,phone,pda,csc ve efs’’ seçeneklerinin in aktif (işlem yapılmasına izin yoktur) olduğundan emin olunuz,

10- Odinde sağ alta bulunan ‘’ONE PACKAGE’’ butonundan 3. sırada indirdiğiniz 2.3.4 romu seçiniz,

11- Telefonunuz download moda aldıktan sonra usb kablo aracılığı ile pc nize bağlayınız,

12- Start tuşuna basınız, sol üstte yer alan kutucuk mavi ‘’PASS’’ olana kadar bekleyiniz,

13- Kutucuk mavi olduktan sonra usb kablodan pc nizi ve telefonunuzu ayırınız,

14- Telefonunuz açtıktan sonra *2767*3855# tuşlarına basarak reset atınız..

15- Telefon kapandıktan sonra açınız veee 2.3.4 romunuz hayırlı olsun..

hbg_ant

Üye
Teşekkür ederim süper anlatım oldu

----------Eklendi @ 15:04:11 ---------- Yazıldı @ 14:37:05 ----------

Yükledim. Bu kadar fark olacağını bilseydim hemen yüklerdim quadrant testi puanına göre 2.2.1 sürümünde 422 puan alan telefonum 2.3.4 sürümünde 1055 puan aldı. Angry bird eskiden takılırdı şimdi çok nadir takılıyor.

esrarengizk

Üye
Teşekkür ederim süper anlatım oldu

----------Eklendi @ 15:04:11 ---------- Yazıldı @ 14:37:05 ----------

Yükledim. Bu kadar fark olacağını bilseydim hemen yüklerdim quadrant testi puanına göre 2.2.1 sürümünde 422 puan alan telefonum 2.3.4 sürümünde 1055 puan aldı. Angry bird eskiden takılırdı şimdi çok nadir takılıyor.

Hayırlı olsun :)

Hüseyin ERBA

Üye
maalesef bende 2.3.3 yükledim kasıyor

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
meksikada bile çıktı 2.3.4 güncellemesi kiesten daha türkiyede çıkmadı ben tahmin ediyorum ki en yoğun kullanan ülkeler başında türkiyede vardır bu kadar geç çıkması kötü ben samsungu ardım onların teknik servisinide 2.3.4 varmış gönder güncelliyelim dediler ama ne gerek var kieste çıkıcaksa

Üst Alt