Samsung Galaxy Gio 2.3.4 çıktı çıkacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Yigit315

Yigit315

Üye
ya abicim ben artık umudu kestim.bu gio'ya 2,3 kiesden çıkmaz ben artık sanmıyorum.Ya arkadaş samsung ta 3 ay önce duyurdu galaxy gio 2.3 çıkcak 1 ay içinde diye.Üstüne 2 ay geçti tık yok.x10 arc SE hep verdi.HTC 'dede çoğu çıktı.Samsungdada var biraz. Bi bizim gio'ya gelecek onu bekliyoruz işte. Bence gelmez diyorum.

halila_orak

Üye
flash player'i destekliyor.maxicep sitesi sorunsuz bir şekilde tam olarak görüntülenebiliyor...
maxicep zaten normal taryıcı ile de açılıyor demek istedigim video açılıo mu mesela daqi videolar felan

xinsurer

xinsurer

Üye
ya abicim ben artık umudu kestim.bu gio'ya 2,3 kiesden çıkmaz ben artık sanmıyorum.Ya arkadaş samsung ta 3 ay önce duyurdu galaxy gio 2.3 çıkcak 1 ay içinde diye.Üstüne 2 ay geçti tık yok.x10 arc SE hep verdi.HTC 'dede çoğu çıktı.Samsungdada var biraz. Bi bizim gio'ya gelecek onu bekliyoruz işte. Bence gelmez diyorum.
Ben de ümidi kestim.. o nedenle internetteki stabil Gio 2.3.3 ya da 2.3.4 romlarından birini yüklemeyi düşünüyorum.. hatta hazır root'lu 2.3.3 romu bile var internette..

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
Ben de ümidi kestim.. o nedenle internetteki stabil Gio 2.3.3 ya da 2.3.4 romlarından birini yüklemeyi düşünüyorum.. hatta hazır root'lu 2.3.3 romu bile var internette..
kardeş çıkmasada problem yok ya 2.2.1de yetiyo ama gönül ister ki 2.3.4 olsun :dry:

xinsurer

xinsurer

Üye
kardeş çıkmasada problem yok ya 2.2.1de yetiyo ama gönül ister ki 2.3.4 olsun :dry:
Cihazın daha hızlı çalışması ve pil ömrünün uzaması için 2.3'e geçmesi lazım. Başka bi sıkıntı yok zaten cihazda. Ancak uygun fiyata daha üst sınıf cihaz isteyenler LG optimus black ya da Optimus 2X'i tercih edebilirler. Galaxy s2'nin fiyatı çok fazla bence. Gio zaten bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

turancen

turancen

Üye
İnşallah çıkar en yakın zamanda. 2,3,4 ün yeni sürümü çıkmış, onda ciddi anlamda hızlanma oldu, yani ilk çıkan 2,3,4 den daha farklı sonuçlar elde ettim :D

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
Cihazın daha hızlı çalışması ve pil ömrünün uzaması için 2.3'e geçmesi lazım. Başka bi sıkıntı yok zaten cihazda. Ancak uygun fiyata daha üst sınıf cihaz isteyenler LG optimus black ya da Optimus 2X'i tercih edebilirler. Galaxy s2'nin fiyatı çok fazla bence. Gio zaten bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

ucuzlatmadılar su iphone un fiyatını ugrastırıyolar bizi ya :d:

taurentins

Üye
sanirim avrupada cikti cunku gecen hafta kieste cikmis olan bir guncellemeyi yaptim 2.3.4 e yukseltmis

taurentins

Üye
evet

xinsurer

xinsurer

Üye
2.3.3 yükledim, süper.. :oke:

delikanli006

delikanli006

Üye
Yine de her ihtimale karşı orijinal Türkiye 2.2.1 rom'u yedek almakta yarar var :)
Donanımhaber sitesinden orijinal romun yedeğini buldum ama henüz denemedim

bu orjinal 2.1 froya degilmi kardesim:) bendeki yedek pcye format attıgımdan kayboldu bi kenarda dursun :) gun gelir garantilik bi iş olursa lazım olur :)gerci ben servise gitmeyi sevmiyorum adam teli alıyor 1 ay sonra gel di,yo cok agrıma gidiyo :D

xinsurer

xinsurer

Üye
evet ben de aynı nedenden tutuyorum :)

esrarengizk

Üye
kies te en son güncel sürüm nedir gio için ?

wiseman80

Üye
Merhaba bugun 2.3.4 23 Temmuz versiyonu S5660SEBKQ1 PDA: S5660XXKQ6 versiyonuna guncelledim.Sorun olarak algıladım Tuş takımında numaralara bastıugınızda dıt dıt ses cıkması lazım o cıkmıyor birde swype turkce ayarları gidiyor mp3 yuklediğinizde eğer turkce karakter var ise bozuk gosteriyor.Onun dısında 2.3.3 ile zaten hızlıydı test 533 almıstım şimdi 1040 aldım :) Quadro bencmarktanm

bilginize..

antieng01

Üye
Telefonu alalı yaklaşık 5 gün felan oldu :D Aldığımda 2.2 yüklüydü sanırım. Telefonu aldıktan sonra kies ten güncelleme yaptım 2.3.3 'e. Telefon yavaşladı :( 2.3.4 umarım bir an önce çıkar. 2.3.3'e güncelleme bitince telefonu elime aldım biraz kastı gibi geldi :(

xinsurer

xinsurer

Üye
Telefonu alalı yaklaşık 5 gün felan oldu :D Aldığımda 2.2 yüklüydü sanırım. Telefonu aldıktan sonra kies ten güncelleme yaptım 2.3.3 'e. Telefon yavaşladı :( 2.3.4 umarım bir an önce çıkar. 2.3.3'e güncelleme bitince telefonu elime aldım biraz kastı gibi geldi :(
Hayret bana 2.3.3 daha hızlı geldi 2.2.1'den.. bu arada 2.3.4'ü ben de bekliyorum, umarım hemen gelir..

Üst Alt