samsung galaxy fıt s5670 almayı düşünüyorum lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdarsalvatore

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy fıt s5670 almayı düşünüyorum lütfen yardım edin
samsung galaxy fıt s5670 almayı düşünüyorum sizce özellikleri iyi mi

Yigit315

Yigit315

Üye
galaxy fiti bilmiyorum ama ben gio kullanıyorum.Fit ile aynı hemen hemen .Fit'i hiç kullanmadım ama gioyla arasında fark yok diyorlar.

enenengin

Üye
Fit kullanıyorum 1aydır. Çok ama çok memnunum. 3G konuşması yok. Sadece bir kamerası var 5MP oda.ve flashsiz. Inceleyerek aldım çok memnunum. Marketten her program ve oyunu kurabiliyorsun.
Gps için internet açık olur ise çalışıyor. 3g internet var. Neti kullanmazsan 2__3 gün sarjin gider. Ekranı iyi ama daha da iyi olabilir idi. 5800 dan fit'e geçince sanki çağ atladı. Mesaj kullanıyorsan swype klavyesi var klavye üzerine birkez basılı tutup kelimeyi tamamla oh kaymak. Çok pismanim samsung'a gecmedigim için. Sorun varsa cevaplaya bilirim.

----------Eklendi @ 00:43:26 ---------- Yazıldı @ 00:38:28 ----------

Ekran çift dokunmatik yani iki parmak algılıyor. Youtube dan videolara bak incele.
Android olunca sanki daha kolay mı ne.

enenengin

Üye
Sadece nokia gibi müjde guncellemeye git gibi ikon vs yok. Nasıl güncelleme yapacağız bilmiyorum.

Genciz mesaj olayı ayda 3.000___5.000 olmakta. EĞER MESAJ kullaniyorsan KESINLIKLE SAMSUNG.UN »» swype ««
Klavyesini şiddete öneririm.
arkadaşlarım swype klavyeye hayran kaldı.

Enenengin

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Telefon güzelde inceleme imkanım oldu ekran kalitesi çok kötü o kadar para verdikten sonra o kadar kalitesiz bi ekran hoş değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...