Haber Samsung Galaxy Ailesi Android L Son Aşama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
samsung icin yenilik biraz hizlanma olur batarya tasarrufu olur o da ozenli yapilirsaguncellemeye eski twyi kurup test ediyorlarlar heralde sonra stabil degil deyip vazgeciyorlaryeni arayuzu verip guncelleseler gayet guzel calisir
Hiç test ettiklerini sanmıyorum bunların tek derdi para

aslanxdd

Üye
Android l nin arayuzu zaten basli basina yenilenecek buda iyi bisey. S4 kaldirmasaydi zaten test asamasinda denmez direk cancelled der gecerdi.zaten akil mantik aliyo mu s5 alacak s4 almayacak
Nasil ne alaka arkadasim 18 ay boyunca destek surer

PriZm

PriZm

Üye
Ya o tablo bile göstermelik bu konularda tecrübeniz yoksa anlamazsınız/anlayamazsınız bile.

O 2 yıl olayı yalan.Ha buna inanıyorsanız o zaman yorumu kendi çerçevenizde yapın, beni alıntı yapmayın.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol ve The Shadow
0MG90

0MG90

Üye
Konuda Nexus serisi neden övülüyor anlamıyorum. Onu zaten Google en saf haliyle veriyor, diğer firmalar gibi uğraşmıyorlar. Ayrıca N4 destek süresi çoktan bitti, L'yi aldığına şükredin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, aslanxdd ve The Shadow
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda bilgi ve tecrübe çerçevesinde konuşmalar olsun tekrarında gerekli cezayı alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Kontrol
NEXUS

NEXUS

Üye
Konuda Nexus serisi neden övülüyor anlamıyorum. Onu zaten Google en saf haliyle veriyor, diğer firmalar gibi uğraşmıyorlar. Ayrıca N4 destek süresi çoktan bitti, L'yi aldığına şükredin.
Çoktan bitti dediğin 1-2 ay bişey ayrıca destek süresi 24 ay galaxy nexus tada öle yapılmıştı. Nexus 4 tede

Respect60

Respect60

Üye
Samsung , Galaxy S4'e gerçekten çok fazla destek verdi.L'yi de alacak olması beni şaşırttı. :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
18 ay, ara her yerde 18 ay çıkar. 2014 Mayıs gibide desteğinin bitmiş olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Respect60

MaxipmaN

Üye
Samsung , Galaxy S4'e gerçekten çok fazla destek verdi.L'yi de alacak olması beni şaşırttı. :)
s4 nisan 2013 gibi çıktı 4.2.2 4.3 4.4.2 bi de güncelleme paketi falan aldı,s3 4.3, note2 4.4.2,s4 L ,note3 L den sonra bi tane daha alır ilerisini kestirmek kolay değil

• Beğen
Respect60

Respect60

Üye
s4 nisan 2013 gibi çıktı 4.2.2 4.3 4.4.2 bi de güncelleme paketi falan aldı,s3 4.3, note2 4.4.2,s4 L ,note3 L den sonra bi tane daha alır ilerisini kestirmek kolay değil
En uzun süre S4'e destek verdi sanırım.Yanılıyor muyum ? :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Respect60

Respect60

Üye
s3e iki sene verdi s4 daha 1.5 yıllık
Yani uzun süre derken şunu kasdetmek istedim : S4 jb ile çıktı ve şu anda L alacak.S3 Ics ile çıktı ve en son 4.3 jb aldı.Benim yazarken yaptığım bir hata.Kusura bakma. :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
18 ay, ara her yerde 18 ay çıkar. 2014 Mayıs gibide desteğinin bitmiş olması lazım.
18 ay diye çıkıyorda 24 destek veriliyor ara galaxy nexus 18 ayı doldurduğunda 22-23 üncü aylarında 4.3 ü aldı

• Beğen

aslanxdd

Üye
S4 e kesin geliyor demi android l

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Burda nexus ile bir firmanın güncelleme kıyaslamasını yapmak bence çok mantıksız. Zaten üretici google tizen e geçsek bu seferde ilk samsung verir. Kim üretirse ilk onun cihazları alır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt