Haber Samsung Galaxy Ailesi Android L Son Aşama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seglopsi

Üye
Global pazarın satış planları

neyse en azından nokia gibi yapmıyorlar symbian neyse de maemo ve meego içler acısı halde bırakıldı. En azından 4.4 desteği var Note2'nin ve 4.4 sürümü stabil.

Tepkiler: Aybin.Kilic, Nextman ve B.A.R.O.N
Sırf bu güncellemeler yüzünden kafamda Apple var. Adamların desteği Android'li cihazlara göre daha uzun oluyor.
Lumia serisi cihazlarda güncelleme seçeneği konusunda gayet iyi.

( Wp8+ Amber (majör) , Wp8+ Black (majör) , Gdr1 , Gdr2 , Gdr3 (Betalar)
Wp8.1+ Cyan (majör) , Gdr 1 [[Gdr2 , Wp8.1+Denim (majör) sırada bekliyoruz ]]

Bu geçmiş güncellemelerim. Birde üvey evlat tabir ettiğimiz bir model 620.
1.5 senede 3 ana güncelleme aldık. Daha sırada Denim var
Gdrler beta sürümü oluyor
neyse en azından nokia gibi yapmıyorlar symbian neyse de maemo ve meego içler acısı halde bırakıldı. En azından 4.4 desteği var Note2'nin ve 4.4 sürümü stabil.
N9 diyorum, Meego diyorum Nokiadan ziyade Elop denen insan müsveddesine saygılarımı !!! sunuyorum.
Saçma politkalar sonucu oda iptal.
Özün kısası Samsung olarak sizin cebinizde ki paraları sömürmek istiyorum o yüzden yeni cihaz alınız lütfen diyorlar

Tepkiler: B.A.R.O.N
Grand 2'ye bile gelmemiş. Bu Samsung iyice kendi kuyusunu kazmaya başladı.

Samsung bu mutlaka bir bahane uyduracak. Eeee daha sırada S6 ve S6 mini var. Güncelleme vererek kendi ayağına sıkmaz. Amiral tabir edilen model sahipleri cihazlarınızı satıp S6 için beklemeye başlayın bence.
S3 e kitkat vermeyen Samsung S4 e L vermez. Bir bahane bulacaklardır kesin.

Konu Sahibi
S4 e gelecek.

Tepkiler: aslanxdd ve Aybin.Kilic

çaminci

Üye
S4 de yakında canceled olur bence

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Aybin.Kilic
S4 ne zaman geleceği konusunda tarih yok mu? 4 5 ayı bulur o zaman

Açıklamanı çok beğendim kardeş biz bu korelilere yardım etmiycektikde ama neyse sırası değil şimdi

L, S4'ün son güncellemesi olabilir deniyor belki bunun üzerine ufak bir yama daha alabilir.

Note3'ün daha önü açık, S5 aynı şekilde

Note 2 Android L'yi gayet iyi kaldırabilecek bir cihaz, hiç değilse son olarak L'yi almalıydı. Güzel taraf ise genelde yeni sürümün firmwareleri ilk önce Snapdragon işlemcili modelde çıkıyordu. Şimdi i9500 modeline gelecek galiba ilk önce.

Metin137

Üye
Note 2 donınamı alabilir düzeyde ama uzun zamandır piyasada olan bir telefon olduğu için almaz

aslanxdd

Üye
Arkadaslar bence s4 guncellemeyi alacak.ayrica arkadasin dedigi gibi ilk ulkemizdekine gelecek

Tepkiler: B.A.R.O.N ve EmekHırsızı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...