samsung galaxy ace2 internette radyo dinleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

speederm

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace2 internette radyo dinleme ?
google dan radyo fizy açıyorum tuş kiliti olunca telefonda müzik duruyo ne yapmam lazım arkadaşlar tşkürler lütfen bi yardım edin bi konuda açmıştım bununla ilgili cevap gelmedi tşkürler bekliyorum

- - - Eklendi - - -

kimse bilmiyormu nasıl ayarlanılacağını eyer onuda yaparsam süper o olucak bi o kaldı bütün herşeyini yaptım vallah tek sorunum bu kaldı lütfen bekliyorum

Invoke

Invoke

Üye
Radyo fizy dediğin? İnternet sitesi değil mi? Tuş kilidinin girmesini önleyebilirsin ayarlardan başka yolu yok çünkü tarayıcıdan çalışıyor tuş kilitlenince susar.
Ya da Tunein Radio kur. Markette ücretsiz sürümü var. Güzel bir program ben hep kullanırım. Ücretlisini ücretsiz yüklemek için ise: Google: "Tunein Radio Pro apk 7.2" ya da "7.1" diye arat. apk.yi indir. Dosya yöneticini aç. (Yoksa X-plore kur markette ücretsiz) İndirdiğin dosyayı bul. (Download klasöründedir büyük iht.) Tıkla. Yükle.

Kolay gelsin =)

- - - Eklendi - - -

Al ben sana buldum. İndir bunu yukarda anlattığım gibi kur. İnternetten radio dinleme programıdır, en iyisidir =P =)

speederm

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidnin girmemesini nasıl önlicem onu beceremedim zaten onu bi yapsam süper olucak

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım ayarlar ekran yazan yere git orada ekran zaman aşımı var ayarı Ordan yapabilirsiniz

speederm

Üye
    Konu Sahibi
ekran zaman aşımında 10 dkikaya kadar alınabiliyo tamamen kapatılmıyo tuş kilidi ışığı süresinide kapalı yaptım bu seferde 10 dk sonra kapanıyo tammen kaldırılmıyomu tuş kiliti biraz saçma oldu belki ama :D yapamadım tuş kilidini tamamen kapatmak istiyorum olmuyo heralde :D

Invoke

Invoke

Üye
Hmm ben de 30dkya kadar :D
Tamamen yok ya, 10dkda bir dokunacan o zaman =P
Sen benim dediğim programı yükle, beğenmezsen gel söyle. :)

speederm

Üye
    Konu Sahibi
o programın sen demeden önce indirdim zaten onda istanbul fmi dinliyorum sadece bu dedim sitede reklamsız ruh haline göre çalışıyomuş diyolar güzel oluyo yani ama yardımların için sğl çözüm yok heraalde genede tşkür ederim :D:D

Üst Alt