Samsung galaxy ace s5830i tuştakımı donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sphenix

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace s5830i tuştakımı donma sorunu
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce samsung galaxy ace s5830i telefon aldım. 1.5 - 2 gün içinde msj yazarken birden donmaya başladı telefon msj yazma yerine giriyorum sürekli kasılıyor kasıntıdan msj yazamıyorum. çalışan servislere girip baktım samsung tuş takımı servisi 66mb olmuş rami temizlemeyi denedim fakat o servis temizlenmiyor yada kapatılamıyor. telefonu kapatıp tekrar açmaz isem kasılma hiç bitmiyor. kapatıp açtıktan sonra tuştakımı servisi 8mb ile başlıyor ve msjlaştıkça sürekli artıyor. swype falanda kullanmıyorm herhangi birşeyde kurmadım telefona ram boşaltma programları yönetici programları vb birçok program denedim fakat tuştakımı servisi hiçbirzaman resetlenemiyor. aynı telefonu kullanan 2 arkadaşım daha var fakat onlarda bu sorun yok.

Ne yapmam gerekiyor garantiyemi yollamalıyım yoksa bildiğiniz bir yol varmı düzeltmek için. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.:tşk:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ayarları sıfırladıktan sonra başka klavyeler kullanabilirsin geçici olarak.

sphenix

Üye
    Konu Sahibi
Ayarları sıfırladıktan sonra başka klavyeler kullanabilirsin geçici olarak.

Nasıl yani hangi ayarları sıfırlamam gerekiyorki? 3x4 tuş takımını kullanayım qwerty kullanmıyım dedim aynı sorun devam etti.

sphenix

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun kimsede yokmu :/ sanırım garanti yolu gözüktü bana.

Üst Alt