husnu_ozenci
Üye
-
Konu Sahibi
-
Özelden cevap verdim ama posta kutun dolu herhalde mesajım gitmedi.İşin özü şu ki bize asla ICS gelmez.Dikkat ediyorumda Galaxy S2 kullananlar bile ICS yükledikten sonra cihazda yavaşlama olduğun şikayetçi.Yakın bir arkadaşım eski sürüme dönmek istiyorum yardım et deyip duruyor.Biz ICS'yi launcher ve temalarda yaşayabiliriz ancak.Senin telefonun yeni olduğu için (yani i modeli) Android sürümü 2.3.6 ama benimki safkan Ace olduğu için 2.3.3Ben 2.3.4 veya üzerinden bile umutlu değilim.Belki bir ihtimal yükselir ama onunda çok bir farkı olacağını sanmıyorum.
arkadaslar bısey sorucmam ben 3d oyunları bıle kasarak oynarken ace 5830ide bakıorum millet pes 12 nova vs oyunlara kadar oynıyabılıo onlarında yorumlara baktıımda ace 5830i ben nasıl oynıyamıorum annamadım sebebi ne olabılır ?
Ne kullaniyorsun?Kardes bende aynisini kullaniyorum telden memnunum bise root attim forumdaki ac cream 1.3 rom unu yukledim 2.3.7 ye cektim 2.3.6 dan rahatca kullaniyorum sana tavsiyem bu teli kullaniyorsan ve sadece arama msj degilde gorsele,oyuna performansa onem veriyorsan rootla derim bide rom yukle bi yerde gormuatum 4.0 rom yukledim gorseli sevmedim sildim onuda bulup kurarsin samsung u beklersek cikarrtmaz
832 mhz tek çekirdek kötü değil mi ?? berbat bir donanımı var telefonun 1.4 ghz wondera sadece tek çekirdek olduğu için güncelleme gelmiyor aceye mi gelecek dalga geçmeyinDonanım çok da kötü değil sanırım yani 832 mhz işlemcim var...
galaxy s wondera kıyasla kötü bir telefon nasıl bi zihniyetin var ?O değil de galaxy s e bile gelmeyecek. Wonder filan hikaye...
hmm samsungun güncelleme konusunda bişeyler yapması gerekiyor wonder en az ics yi hakedirdi vermediler ace2 ye jb verdiler kastı benim tele de verdiler adam gibi değil yazılım tutukluk yapıyor samsungun yazılım güncellemesi 5 para etmez arkadaşlar alacaksanız en az S2 alın ondan öncesi güncelleme desteği almaz galaxy aceye gelince samsung bile unutmuştur o telefon o kadar ilgisizleren son sürüm 2.3.6 ics gelmez romlarla yükseltirsiniz ama şunu bilin ki hiçbir custom rom stock rom kadar stabil olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?