Samsung Galaxy Ace gt s5830i Kayı Yeri Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

dezuw

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace gt s5830i Kayı Yeri Değiştirme
arkadaşlar ben telefona daha yeni root attım ve usb tunnel, androidtool ile falan bağlantı kurup internet ulaşımı sağladım neyse ben bu internet bağlantısıyla google playdan angry birds ü indiriyodum ama yeterli alan yok dedi telefonun hafızasında 4mb alan kalmış ben kayıt yerini nasıl sd kart yaparım internette aradım ama bulamadım lütfen ayardım edin

musa0727

Üye
MiniTool Partition Wizard programını indir ve hafıza kartında ext 3 alan olustur google dan rahatlıkla resimli yapılışı bulabilirsin.daha sonra link2sd programını telefona kur link2sd den rahatlıkla hepsini hafıza kartına taşıyabilirsin(tel rootlu olacak)

dezuw

Üye
    Konu Sahibi
MiniTool Partition Wizard programını indir ve hafıza kartında ext 3 alan olustur google dan rahatlıkla resimli yapılışı bulabilirsin.daha sonra link2sd programını telefona kur link2sd den rahatlıkla hepsini hafıza kartına taşıyabilirsin(tel rootlu olacak)

kardeş ben hafızada yer açmak istemiyorun google play dan uygulama indirirken kayır yerini sd kart yapmak istiyorum benim telefon kendi hafızasına kaydediyor

yokmu bir bilen

dezuw

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilen yokmu yardım edin

musa0727

Üye
tamam işte tel hafızasındakini karta tasırsın tel hafızası bosta kalır

Pianist07

Pianist07

Üye
Link2sd programını indir, aç. Menü tuşu, ayarlar, kurulum yeri, harici. Bu kadar :)

aaaser

Üye
Kardeşim link2 den başka yolu yok bende aynı telefondan kullanıyorum farklı yollar denedim en saglami bu . Swap yolunu karnel desteklemiyor ayrıca sd kartın ömürünü kısaltiyor

Üst Alt