Samsung Galaxy Ace Eksikleri ve Artıları -+

Sponsorlu Bağlantılar

turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace Eksikleri ve Artıları -+
Arkadaşlar yakında Galaxy ace almayı düşünüyorum ama git gide fikrimden vazgeçmeye başlıyorum bi forumda okuyorum spr telefon başka forumda okuyorum berbat bişey. şuan 5800 kullanyorum bezdim artık telefondan sıfır bir telefon arıyorum. bütçe max 800 tl Galaxy ace ise 729tl android işletim sistemine sahip . sizce eksileri neler bi yardım edermisiniz.

Kefelon

Üye
eksiği yoktu seni bilmem ama şeklini fazla beğenmedim ben fite bak bende galaxy fit almayı düşünüyoru... aralarındaki tek önemli fark birinde flaş var fitte flaş yok gece fotoğraf çekemezsin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
5800'dan sonra harika gelecektir sana emin olabilirsin. Gerek dokunmatik kalitesi, gerek hızı ile mükemmel telefon ama bu fiyatı vericeksin video çekimi 300-400 tl'lik telefonlarla aynı kalitede yani 240p ki onun sınıfındakiler 720p HD video kayıt yapıyorlar, araştırmalarıma göre fotoğraf çekimi çok iyi onu söyliyim 5 mp'in hakkını veriyor. 3g de yok. Seçim senindir.

• Beğen
Tepkiler: baranselona ve 61semih
61semih

61semih

Üye
5800'dan sonra harika gelecektir sana emin olabilirsin. Gerek dokunmatik kalitesi, gerek hızı ile mükemmel telefon ama bu fiyatı vericeksin video çekimi 300-400 tl'lik telefonlarla aynı kalitede yani 240p ki onun sınıfındakiler 720p HD video kayıt yapıyorlar, araştırmalarıma göre fotoğraf çekimi çok iyi onu söyliyim 5 mp'in hakkını veriyor. 3g de yok. Seçim senindir.

:oke:

e_memet88

e_memet88

Üye
Kardeş kullanmadım ama, 3g filan kullanmayacaksan forumdaki arkadaşların yorumlarına istinaden güzel telefon

Saygılar..

61semih

61semih

Üye

3g var kardesım kaynak :

turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
3G yokmu arkadaşım :D HSDPA baglantısı war oda 3.5G denilebiliyor . Galaxy fite gelecek olursakta şekli bnim hoşuma gitmedi ve 3.2Mp kamera war we flash yoq :(

61semih

61semih

Üye
cıhazda 3g var benım telefonumda da 3g var.ınsanlar 3g yı sadece goruntulu konusma olarak bılıyor

e_memet88

e_memet88

Üye
Kardeş kusura bakma ben 3g derken görüntülü arama demek istedim,
yoksa 3g internet hızı filan illaki konuşulanın dışında

Saygılar....

• Beğen
Tepkiler: 61semih

dabanaliisa

Üye
3g ile görüntülü konuşma yok demi arkadaşlar..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Xperia neo v al kardesim. Aynı fiyat.