Telefon Tavsiyesi samsung wave s8500 vs samsung galaxy ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave s8500 vs samsung galaxy ace
Arkadaşlar 550tl bütçem var bu fiyata yurtdışı sıfır kutusunda s8500 yada s8530 wave geliyor.türkiyedede sıfır galaxy ace bulmak mümkün.sizce türkiyeden galaxy ace mi alsam yoksa wavelerden birini alıp bada 2.0 mi atsam daha iyi olur.cihazların özelliklerini biliyorsunuz.zaten donanımsal olarak wave daha üstün ama ace nin android ve türkiye cihazı olması kafaları karıştırıyor yardım edermisiniz lütfen.....

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
ben wave 8500 kullanıyorum iki yıla yakındır. hiç şikayetim olmadı.
başta kamerası olmak üzre çok iyi bir donanımı var. bu fiyata bu donanımda bir telefon zor bulunur.
android kullanmadım, güvenlik açıkları olduğu söyleniyor.

trecool

trecool

Üye
Arkadasim bence wavelerden birini al ace nin sorunlari var he turkiyeden alcaksan ace alma

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bu ikisi arasındansa tabiki Wawe ama eğer telefon önerisi istersen sana Nokia 603'ü öneririm aynı fiyata.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kesinlikle wave derim :oke:
hem yurt dışından gelmesi birşeyi değiştirmez sonuçta aynı tel sadece garantisi olmayacak zaten ace hakkında da o kadar iyi şeyler söylenmiyor.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eğer oyun oynayacaksan ve uygulama kuracaksan galaxy ace ancak kamera ve web istiyorsan wave.Ancak wave için neredeyse hiç uygulama olmadığınıda belirteyim.

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
ben hem güven veren hemde uğraşabileceğim bi tel istiyrm(uyg-oyun vs) bada nın symbian gibi 2.taraflardan uygulama bulma olanağı varmı çünkü android 800mhz te kasar ama bi oyun 1ghzte süper olur.symbian önermeyn lütfen nokıa süpeer bi marka ama symbianın ırzına geçti

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
malesef bada köşede kalmış bir işletim sistemi.Galaxy ace overclock yaparak 1.1 falan yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt