Samsung Galaxy Ace 5830i TV İzleyebilen Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

global_deejay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 5830i TV İzleyebilen Var Mı?
Merhaba arkadaşlar ben dün Samsung Galaxy Ace 5830i modelini aldım fakat ne yaptıysam o kadar TV kanalları kurdum yayın çok kasıyor, slowmotion gibi yavaş akıyor sonra birden hızlanıyor. Telefonun GPU'su yetersiz mi? Yoksa işlemci mi kaldırmıyor? Oyunlar zaten kasıyor Ninja Fruit bile kasıyor valla aldığıma pişman oldum :) Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

judelav

judelav

Üye
Merhaba arkadaşlar ben dün Samsung Galaxy Ace 5830i modelini aldım fakat ne yaptıysam o kadar TV kanalları kurdum yayın çok kasıyor, slowmotion gibi yavaş akıyor sonra birden hızlanıyor. Telefonun GPU'su yetersiz mi? Yoksa işlemci mi kaldırmıyor? Oyunlar zaten kasıyor Ninja Fruit bile kasıyor valla aldığıma pişman oldum :) Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Valla arkadasim ben marketten vitamio diye bi program indirdm tv izle diye baska bi pro ile izkeyebiliym cogu kanali.

epsodi

Üye
slm tvgo isimli tv izleme programını marketen indirip jurun daha sonra kanaları açmaya çalıştığınızda o sizi zaten hangi plugini kuracağınızı yönlendiriyor çoğu kanal sorunsuz izlenebiliyor saygılar.

xemsix

Üye
selam​

eRDiiL

eRDiiL

Üye
bende marketteki tvgoyu tavsiye ederim

ayıca 5830i normal ace e göre daha iyi işlemcili yani kasmaması lazım

55baris55

Üye
ben izleyebiliyorum kardeş sorunsuz her kanalı sinema kanalı bile var.Tv izle programını indir daha sonra vitamio kur malum flash yok o telefonlarda sonrasında seç kanalını doya doya izle :)

mert291

Üye
kardes bende de ace var ama tv programı indiriyorum acmıyo . vitamio direk indirsek acar mı

mert291

Üye
ya kardes bende ace var ama nasıl tv izlicem

Üst Alt