samsung galaxy ace 5830i için rom tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

miCRoBe`

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace 5830i için rom tavsiyesi
merhaba.. henüz rom kurmak konusunda henüz acemiyim. samsung ace 5830i için forumdan bir çok rom konusunu okudum ve hangi cm romu kuracağıma karar veremedim.
siz bilgili arkadaşlardan bu telefon için rom seçmemde yardım istiyorum. bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
teşekkürler.

caner_tr

Üye
Dünyada s5830i için bence ennnnnnnn iyi rom

Googlede

[ROM] TouchWiz-Resurrection V9.0 [06/02/2014]

Diye arattır XDA forumdan bulup dene.

miCRoBe`

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekkür ederim.
forumda bir kaç konuyu daha okuyorum da bir şeyi daha sormak isterim;

telefonu rootlayıp, harita navigasyon vb. rami kullanan kullanmadığım uygulamaları silerek alacağım sonuç ile
bu romu kurduktan alacağım sonuç arasında hız ve hafıza açısından ne fark yaşarım?

rom inceleme ve araştırma amacım; telefonun daha hızlı olmasını sağlamak ve uygulama kurmada karşılaştığım hafıza problemini gidermek..

siz TouchWiz-Resurrection V9.0 romunu önerdiniz, sanırım kullandınızda. acaba orjinal rom yerine bunu kullanmalımıyım?

teşekkürler.

caner_tr

Üye
cevabınız için teşekkür ederim.
forumda bir kaç konuyu daha okuyorum da bir şeyi daha sormak isterim;

telefonu rootlayıp, harita navigasyon vb. rami kullanan kullanmadığım uygulamaları silerek alacağım sonuç ile
bu romu kurduktan alacağım sonuç arasında hız ve hafıza açısından ne fark yaşarım?

rom inceleme ve araştırma amacım; telefonun daha hızlı olmasını sağlamak ve uygulama kurmada karşılaştığım hafıza problemini gidermek..

siz TouchWiz-Resurrection V9.0 romunu önerdiniz, sanırım kullandınızda. acaba orjinal rom yerine bunu kullanmalımıyım?

teşekkürler.
Bu gereksiz programları siliyor zaten ama hepsini değil, bence bir an önce bunu yüklemelisin telefon hızı biraz daha iyi ama google play store sanki biraz yavaşlıyor; bu romun görünümü vs çok iyi birazda o yüzden yüklemeni tavsiye ediyorum. Romu yükledikten sonra link2sd programını yüklersin yüklediğin uygulamaları atarsın sd karta baya rahatlarsın.Ama kardeşim kesinlikle tamamen bu işin ustası değilsen kurma.
Mesela telefonun brick olunca direk tekrar düzeltemiyorsan kurma veya imei gittiğinde ne yapacağını bilmiyorsan yine kurma.