bugris007
Üye
Samsung Galaxy Ace 5830i 3 Soru
Merhaba arkadaşlar, custom rom yükleme gibi başlıklar gördüm. Anlatımı falanda gördüm fakat pek bir şey anlayamadım. Bu tür romların telefonu hızlandırdığı söyleniyor.
Herneyse ben direk sorularıma geçeyim, yanıtlarsanız simdiden tesekkürler.
Öncelikle ilk sorum ;
1) Galaxy Ace 5830i için custom rom'lar buldum fakat yükleme konusunda telaş yaptım, eğerki yanlış yüklerseniz telefonunuz ciddi hasarlar alabilir gibisinden.Ha birde firmwire falan. Bana rom yükleme, romun ne faydasının ve ne zararının olduğu hakkında açiklama yapar ve nasil rom kurabileceğimi anlatır ve iyi hızlı bir rom önerirseniz sevinirim
İkinci sorum ;
2) Uygulamaları SD Cart'a taşıma. Bu tür bir sürü başlık gördüm fakat yine bir şey anlamadım
Telefondan pek bir şey anlamam ama bilgisayardan anlarım. anlıyacağım dilden bir anlatımla uygulamaları v.b şeyleri nasil sd carta atabileceğimi anlatırsanız sevinirim.
Üçüncü sorum ise ;
3) Telefonumun android sürümü 2.3.6. En yüksek sürüm bu mudur ? Güncelleyebileceğim bir şey varsa yardımcı olur musunuz
Şimdiden teşekkür ederim
Herneyse ben direk sorularıma geçeyim, yanıtlarsanız simdiden tesekkürler.Öncelikle ilk sorum ;
1) Galaxy Ace 5830i için custom rom'lar buldum fakat yükleme konusunda telaş yaptım, eğerki yanlış yüklerseniz telefonunuz ciddi hasarlar alabilir gibisinden.Ha birde firmwire falan. Bana rom yükleme, romun ne faydasının ve ne zararının olduğu hakkında açiklama yapar ve nasil rom kurabileceğimi anlatır ve iyi hızlı bir rom önerirseniz sevinirim
İkinci sorum ;
2) Uygulamaları SD Cart'a taşıma. Bu tür bir sürü başlık gördüm fakat yine bir şey anlamadım
Telefondan pek bir şey anlamam ama bilgisayardan anlarım. anlıyacağım dilden bir anlatımla uygulamaları v.b şeyleri nasil sd carta atabileceğimi anlatırsanız sevinirim.Üçüncü sorum ise ;
3) Telefonumun android sürümü 2.3.6. En yüksek sürüm bu mudur ? Güncelleyebileceğim bir şey varsa yardımcı olur musunuz

Şimdiden teşekkür ederim