Samsung galaxy ace 5830 Bozuldu İçeri Garanti yolluyacağım yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izmailov3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace 5830 Bozuldu İçeri Garanti yolluyacağım yardım.
Merhabalar , beyler konu başlığında belirttiğim gibi 4 gün önce telefonum bozuldu google play storeden bir oyun indirdim Free yazıyordu bedava yani telefonuma yukledim futbol ile ilgili bir oyundu oyuna girdim oyun kasmaya başladı ve aniden telefon dondu . telefon hiçbir şekilde hiçbir tuşa cevap vermedi tepkisizdi yani hangi tuşa bassam bir şey olmuyor kapatmak için kapatma tuşuna uzun basıyorum kapatmıyor telefon dondu yani .. bende bataryasını çıkarttım ve telefon bir daha hiçbir şekilde açılmadı açma tusuna basıyorum arka ekran teması geliyor işte uzay falan samsung yazısını oluşturuyorlar samsung yazısı çıkıyor aradan 10-15 saniye sonra tekrar aynı şey ve sürekli aynı şeyler oluyor telefon açılmıyor lütfen yardım edin telefonu 2 ay önce aldım yapabileceğim birşey varsa bildiğiniz lütfen esirgemeyin yardım edin telefonu garantiye yollamayı düşünüyordum belki sorun çıkar diye önce buraya konuyu açayım dedim Balıkesir/merkez'de oturuyorum

Teşekkürler ..

Yasal olmayan hiçbirşey yok telefonumda yani yasal bir işlem yapılmadı Lütfen yardım garantiye yollarsam da ne diyeyim bu durumu mu anlatayım yoksa kesin onaylaması için farklı birşey mi demek gerekir.

umutku84

umutku84

Üye
Recovery modunda açıp format at acede nasıl açıdığını unuttum internetten bulabilirsin ama. Ve hafıza kartı dışında herşey silinir

izmailov3

Üye
    Konu Sahibi
neyse sorun çözüldü garantiye yolladım ve hiç birşey sormadan yaptılar Balıkesir/Merkez konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt