Note 3 ü bırakıyon muOkula az bir zaman kaldı sıkı bir lise 2 için ace 2 ye geri dönüş![]()
![]()

Elden atamıyorum cihazı amoled insanı baştan çıkarıyorNote 3 ü bırakıyon mu![]()

Elden atamıyorum cihazı amoled insanı baştan çıkarıyor![]()

Zwliew kernelarkadaslar cm11 şarj iyi giden onerebileceginiz kernel varmi
Kendi tweaker uyg. var sarja gore ayar yapabilirsin 
Hangi surumun ustune kurdun ?Arkadaslar cm11 romu kurdum dun internete baglaniyordu simdi baglanmiyor cok fazla rom denedim ama olmadi yine h yada e isaretleri gelmiyor mobil veri baglantisi kuramadim bi turlu acil yardim edebilecek varmi acil
Hangi surumun ustune derken cm11 vardi en son ondan sonra mobil veri gittiZwliew kernelKendi tweaker uyg. var sarja gore ayar yapabilirsin
Hangi surumun ustune kurdun ?
Anabant surumun ne yani ?Hangi surumun ustune derken cm11 vardi en son ondan sonra mobil veri gitti
Xxxx yaziyor sadece bunla alakali galiba anabant surumunu nasil degistiririm?Anabant surumun ne yani ?
Hersey acik ve net anlatilmis gb ye donup terminal emulatorden flashlayacan modemfs dosyasiniXxxx yaziyor sadece bunla alakali galiba anabant surumunu nasil degistiririm?

Ooo@The Shadow
Ace 2 4.1.2 jb den selamlar:
gelsin aosp romlarŞimdi bi kernel vardı baya iyi demiştin hangisiydi o?
Xda da zwliew kernel var ama denemedim onu dene istiyosan nasil bilmiyorum ama chrono kernel iyi degil oc var ama arada sirada donmalarda var lag yani stock kernel daha iyi gibi
Bende hala xda daki judas1977 gibi ace 2 icin olan 4.2.2 romlarinin 4.4.x lerden daha performansli oldugunu dusunuyorum ace 2 icin 
Hersey acik ve net anlatilmis gb ye donup terminal emulatorden flashlayacan modemfs dosyasini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OooXda da zwliew kernel var ama denemedim onu dene istiyosan nasil bilmiyorum ama chrono kernel iyi degil oc var ama arada sirada donmalarda var lag yani stock kernel daha iyi gibi
Bende hala xda daki judas1977 gibi ace 2 icin olan 4.2.2 romlarinin 4.4.x lerden daha performansli oldugunu dusunuyorum ace 2 icin
![]()
cwm nasıl kuruyorduk unutmuşum ? @The Shadow ???Sakata gelme once stock jb ustune chrono kernel kur cwm nin yuksek bir surumu gelsin uzerine kurarsin sonra cm11 i.CM 11 4.4.4 kurcam özlemişim aospyicwm nasıl kuruyorduk unutmuşum ? @The Shadow ???
tuşlarda basmıyorki...Sakata gelme once stock jb ustune chrono kernel kur cwm nin yuksek bir surumu gelsin uzerine kurarsin sonra cm11 i.
bana twrp bulabilirmisin? @The Shadowtuşlarda basmıyorki...bana twrp bulabilirmisin? @The Shadow
Chrono kernelin twrp iceren surumleri de var. Ama soyliyim ace 2 de twrp bizim cihazlardaki kadar iyi durmuyor cwm daha iyi.tamamdır cwm den hallederizChrono kernelin twrp iceren surumleri de var. Ama soyliyim ace 2 de twrp bizim cihazlardaki kadar iyi durmuyor cwm daha iyi.
tek kalan stock rom oda 15dkya inerStock indi sıra flashlamakta ve cmye geçmekte 
Valla ozledim lan ace 2 yi geri alicam bendetamamdır cwm den hallederiztek kalan stock rom oda 15dkya inerStock indi sıra flashlamakta ve cmye geçmekte
![]()
Şşşt lan rom switcher calisir mi ace 2 de onu bi denesene çalisirsa iyi olur 
Tesekkurler hallettimHersey acik ve net anlatilmis gb ye donup terminal emulatorden flashlayacan modemfs dosyasini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OooXda da zwliew kernel var ama denemedim onu dene istiyosan nasil bilmiyorum ama chrono kernel iyi degil oc var ama arada sirada donmalarda var lag yani stock kernel daha iyi gibi
![]()

rom swwitcher ne ? link atsana gb ye dönmeyi bile unuttumValla ozledim lan ace 2 yi geri alicam bendeŞşşt lan rom switcher calisir mi ace 2 de onu bi denesene çalisirsa iyi olur
![]()