Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Okula az bir zaman kaldı sıkı bir lise 2 için ace 2 ye geri dönüş :yuru :aha:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
arkadaslar cm11 şarj iyi giden onerebileceginiz kernel varmi

T.serdar

Üye
Arkadaslar cm11 romu kurdum dun internete baglaniyordu simdi baglanmiyor cok fazla rom denedim ama olmadi yine h yada e isaretleri gelmiyor mobil veri baglantisi kuramadim bi turlu acil yardim edebilecek varmi acil

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@The Shadow
Ace 2 4.1.2 jb den selamlar :islik:
gelsin aosp romlar :eller:Şimdi bi kernel vardı baya iyi demiştin hangisiydi o?

The Shadow

The Shadow

Üye
Xxxx yaziyor sadece bunla alakali galiba anabant surumunu nasil degistiririm?
Hersey acik ve net anlatilmis gb ye donup terminal emulatorden flashlayacan modemfs dosyasini :)

@The Shadow
Ace 2 4.1.2 jb den selamlar :islik:
gelsin aosp romlar :eller:Şimdi bi kernel vardı baya iyi demiştin hangisiydi o?
Ooo :sarıl: Xda da zwliew kernel var ama denemedim onu dene istiyosan nasil bilmiyorum ama chrono kernel iyi degil oc var ama arada sirada donmalarda var lag yani stock kernel daha iyi gibi :islik Bende hala xda daki judas1977 gibi ace 2 icin olan 4.2.2 romlarinin 4.4.x lerden daha performansli oldugunu dusunuyorum ace 2 icin :hmmm

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hersey acik ve net anlatilmis gb ye donup terminal emulatorden flashlayacan modemfs dosyasini :)

Ooo :sarıl: Xda da zwliew kernel var ama denemedim onu dene istiyosan nasil bilmiyorum ama chrono kernel iyi degil oc var ama arada sirada donmalarda var lag yani stock kernel daha iyi gibi :islik Bende hala xda daki judas1977 gibi ace 2 icin olan 4.2.2 romlarinin 4.4.x lerden daha performansli oldugunu dusunuyorum ace 2 icin :hmmm

CM 11 4.4.4 kurcam özlemişim aospyi :ehecwm nasıl kuruyorduk unutmuşum ? @The Shadow ???

The Shadow

The Shadow

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:zzz: Chrono kernelin twrp iceren surumleri de var. Ama soyliyim ace 2 de twrp bizim cihazlardaki kadar iyi durmuyor cwm daha iyi.
tamamdır cwm den hallederiz :D tek kalan stock rom oda 15dkya inerStock indi sıra flashlamakta ve cmye geçmekte :cool

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
tamamdır cwm den hallederiz :D tek kalan stock rom oda 15dkya inerStock indi sıra flashlamakta ve cmye geçmekte :cool
Valla ozledim lan ace 2 yi geri alicam bende :D Şşşt lan rom switcher calisir mi ace 2 de onu bi denesene çalisirsa iyi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

T.serdar

Üye

Tesekkurler hallettim :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt