evetbi ön kamera için mişaka byana üzüldüm bnevi cnki fixide kurunca on numara oldydu hatasız diodum ama malesef
ufak tefek hatalar olmaması lazım buralarda ace 2 yle ilgilenen birileri var adam antutulara falan çok inaniyor ama kamerası flan her şey çalışsın istiyor
garanti önemli değil istediğin romu yükle diyor ve de 8500+ skor istiyor ve bende bi hayli uğraşıyorum
adamda ace varmış gözünü boyamak zor olmaz diye düşünüyorum
ace2 den kurtulmak için son şans
sorunsuz rom şimdiye kadar hiç görmedim en iyi şarjı giden cm 10.1 benceArkadaşlar ace 2 de giengerbread kullanıyorum ama görsellik güzel değil jealy beande önerebileceğiniz bi rom var mı sorunsuz stabillik ve şarj konusunda iyi olan.
gb ye kyrillos gb edition kur sonra şu temalardan birini yaparsn
çok gzeller demi
özellikle de jb evolution 
şimdi aklıma ne geldi biliyor musunbi ön kamera için mişaka byana üzüldüm bnevi cnki fixide kurunca on numara oldydu hatasız diodum ama malesef
gb iyidir

şimdi aklıma ne geldi biliyor musungb iyidir
![]()
![]()
mir 

şimdilik bırakamıyoz adam bi türlü kazık yemiyovay sende bırakcan ace 2 yi ha şöle karşıma geç hele Emir
![]()

demeki zekiymiş![]()

kyrillos romu kuramadım the shadow orjinal gb türkiye üstüne ex kernel 1.7 kurdum kyrillos 10.6 yı hafıza kartına attım teli recovery modda açıp kurmaya çalıştığımda error veriyo.
gb edition u da var aynı sayfanın aşağılarındao rom jb için değilmydi
sen de şu an tr gb mi var ? o zaman şu sürümünü indirip kuracaksın :kyrillos romu kuramadım the shadow orjinal gb türkiye üstüne ex kernel 1.7 kurdum kyrillos 10.6 yı hafıza kartına attım teli recovery modda açıp kurmaya çalıştığımda error veriyo.
Eyvallah teşekürler kardeşim.
kurmadan önce sadece factory reset at yeter 
vaaaaaay kardeşim nick i değiştirmişsinbende gb ye dndum zati cwm den yedeğim var dı şak herşey hazır![]()
yenisi hayırlı olsun 
tolga sen geliştirmeyi bıraktın bende cmye geçtim bak kusura bakmak yok![]()
vaaaaaay kardeşim nick i değiştirmişsinyenisi hayırlı olsun
![]()
bakarız bi araewalah kardesim ayrica bu flim ismi izlemni tavsiye ederim Leon ismi filmin resimdekide basroldeki karkter