Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ah ah keşke ace 2 ye 700 tp vereceğimi 2 ay bekleyip general mobile doscovery alsaydım :(

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
en son turk jb si uzarine miui v5 kurdum gerckten on numara gorseliik ve kullanim var xiaomi tel kullaniomus gbi oluyo muhtesem :)

The Shadow

The Shadow

Üye
evet arkadaşlar benim ihtiyacım olduğu için cm ye bir vold.fstab editledim :) ace 2 için olan tüm cm lerde sorunsuz çalışıyor sizin de işinize yarar belki :) cwm den flashlarsınız olur biter :D

en son turk jb si uzarine miui v5 kurdum gerckten on numara gorseliik ve kullanim var xiaomi tel kullaniomus gbi oluyo muhtesem :)
performans olarak iyi ama miui arayüzlerine gıcığım nedense :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
emir kardsim bend suan cm kulaniyrum hersey on numara bitane fix buldum az ses srunu ve kayit srununuda ortdan kaldrio kardesim tek canimi sikan menude ikonlarin yerini degistrmiymuyz ve ya nasil klasor acicaz menuye bulamadim hic

The Shadow

The Shadow

Üye
emir kardsim bend suan cm kulaniyrum hersey on numara bitane fix buldum az ses srunu ve kayit srununuda ortdan kaldrio kardesim tek canimi sikan menude ikonlarin yerini degistrmiymuyz ve ya nasil klasor acicaz menuye bulamadim hic
şu fix i bize atsan da bizde faydalansak diyorum hani :D boşver yaw trebuchet i kur nova gitsin kaldırırsın diğer launcheri :D bir de hangi cm 10 mu 10.1 mi ?ben şuan 10.1 kullanıyorm :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ok birazdan link gelio emir cm 10.1 kulaniyorum nova iyimi sende kulandgin launcheri at.d link olarak.d

The Shadow

The Shadow

Üye
ok birazdan link gelio emir cm 10.1 kulaniyorum nova iyimi sende kulandgin launcheri at.d link olarak.d
aynı yaw trebuchet 1.0 şu an :D nova çok iyi tr jb de çok kullandım :good:beğendiğin cm teması varsa onun da bi linkini at deneyeyim :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
buyr kardesim fix bende daha tema yuklemedim

ha bana su nasil yukledgimiz launcheri nasil sistem laucheri haline gtrcez anlatrmsin

The Shadow

The Shadow

Üye
buyr kardesim fix bende daha tema yuklemedim

ha bana su nasil yukledgimiz launcheri nasil sistem laucheri haline gtrcez anlatrmsin
:tşk:titanium backuptan seçip sistem uygulaması yapçan sonra eskiyi silcen işte :D neyse iyi geceler :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
iyi gceelr kardesim

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
iyi gceelr kardesim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar :

S4'e geçmemden sonra ace2 ve performance rom'u unuttum kusura bakmayın. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, okul yoğunluğundan dolayı romu geliştiremedim. Ayrıca bilgisayarım bozuldu hiçbirşey yapamıyorum sadece telefon. Kısacası hepinizden özür diliyorum fakat performance rom buraya kadarmış sanırsam daha geliştirmenin bi alemi yok, zaten jellybean kullananda yok, romu çıkattığımda beni destekleyen-desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Hertürlü sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: Nwoempty
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Merhaba arkadaşlar :

S4'e geçmemden sonra ace2 ve performance rom'u unuttum kusura bakmayın. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, okul yoğunluğundan dolayı romu geliştiremedim. Ayrıca bilgisayarım bozuldu hiçbirşey yapamıyorum sadece telefon. Kısacası hepinizden özür diliyorum fakat performance rom buraya kadarmış sanırsam daha geliştirmenin bi alemi yok, zaten jellybean kullananda yok, romu çıkattığımda beni destekleyen-desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Hertürlü sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. İyi günler.

Ben jellybean kullanıyorum tolga adam akıllı rom yok ki tavsiye veren sen vardın bıraktın demek. :(

The Shadow

The Shadow

Üye
Merhaba arkadaşlar :

rom çıksaydı yavaş çıksaydı da olurdu ama neyse :( senin yerinde olsaydım bende aynı şeyi yapardım :( ama bi konuda yanılıyosun herkes jb kullanıyor aslında :D tabii senin romunun neden fazla kullanılmadığı hakkında bir bilgim yok :( sen de haklısın boşu boşuna uğraşıp zaman kaybetmeye gerek yok madem istemiyorsun ama yine de buradaki herkes yeni bir sürüm çıktığında denemeden geçmeyecektir bence... ayrıca unuttuğun da hiç düşünülmesin ben ace 2 yi bıraksam ufak tefek çalışmalarıma bir daha asla devam etmezdim :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
rom çıksaydı yavaş çıksaydı da olurdu ama neyse :( senin yerinde olsaydım bende aynı şeyi yapardım :( ama bi konuda yanılıyosun herkes jb kullanıyor aslında :D tabii senin romunun neden fazla kullanılmadığı hakkında bir bilgim yok :( sen de haklısın boşu boşuna uğraşıp zaman kaybetmeye gerek yok madem istemiyorsun ama yine de buradaki herkes yeni bir sürüm çıktığında denemeden geçmeyecektir bence... ayrıca unuttuğun da hiç düşünülmesin ben ace 2 yi bıraksam ufak tefek çalışmalarıma bir daha asla devam etmezdim :)

Teşekkür ederim. Bilgisayar alırsam belki yeni sürüm yapabilirim. Hepinizin romdaki faydaları çok. Sizin sayenizde romda yaptım :) herzaman sorularınıza açığım hiç düşünmeden sorularınızı özel pm'den atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt