Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
valla ben neredeyse 15 defa gb ye döndüm şuana kadar bir tane dahi 4 MB lık güncelleme almadım :D

The Shadow

The Shadow

Üye
valla ben neredeyse 15 defa gb ye döndüm şuana kadar bir tane dahi 4 MB lık güncelleme almadım :D
eğer lh4 ü kurarsan geliyor sen hep lk6 yı kurmuşsun o zaman gelmez doğrusu da bu zaten :spr eskiden lh4 ü kuruyodum daha lk6 çıkmadığından :D o zaman bana da geliyodu artık lk6 var onu kurunca gelmiyor kafam rahat artık :pro:

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Rus romunun ardından XXLK6 kuruyordum bana da hiç 4MB güncelleme gelmedi , ki gelmesin de zaten ilk sayfalardan okumuştuk JB den geri dönüşlerde yanan anakart mesajlarını :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Rus romunun ardından XXLK6 kuruyordum bana da hiç 4MB güncelleme gelmedi , ki gelmesin de zaten ilk sayfalardan okumuştuk JB den geri dönüşlerde yanan anakart mesajlarını :D
öyle :D ilk geri dönüşümde feci tırsmıştım bu yuzden :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

selo811996

Üye
Arkadaşlar rus romunu buldum kurdum[ dikkat etmedim sonradan fark ettim onun içindede türkçe varmış] üstüne gerek olmamasına ragmen burdaki 2.3.6 yı kurdum [ Önemli bi not : burdaki son sürüm olduğu için 4 mb lik güncelleme gelmiyor ] şuan sorunsuz kullanıyorum sayacıda sıfırladım yardımlarınız için teşekkür ederim :salincak:

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar rus romunu buldum kurdum[ dikkat etmedim sonradan fark ettim onun içindede türkçe varmış] üstüne gerek olmamasına ragmen burdaki 2.3.6 yı kurdum [ Önemli bi not : burdaki son sürüm olduğu için 4 mb lik güncelleme gelmiyor ] şuan sorunsuz kullanıyorum sayacıda sıfırladım yardımlarınız için teşekkür ederim :salincak:
:rica:

selo811996

Üye
Bu kernel sıkıntı çıkarırmı acaba sayaç için kurulan çünkü recovery filan değişiyor

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Türkçe dil var fakat kiese falan bağlayınca rus olarak görüyo telefonu.

The Shadow

The Shadow

Üye
Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar inşallah herkese yeni sınıfı, okulu uğurlu ve şanslı olur. Derslerinizde inş. geçersiniz. Ben 11. sınıfa başladım ama 9.sınıfa yeni başlayanlar için bir tavsiye çalışın ha ben diyom ama 9.sınıfta çalışmadım 3 dersten sorumlu geçtim 10.sınıf kolay onuda geçtik sıra 11 de. İnş. herkes takılmadan sınıfını geçer. Bu arada okulların açılmasıyla romlar biraz daha geç çıkacaktır. Tekrardan herkese başarılar :thumbup::10numara:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar inşallah herkese yeni sınıfı, okulu uğurlu ve şanslı olur. Derslerinizde inş. geçersiniz. Ben 11. sınıfa başladım ama 9.sınıfa yeni başlayanlar için bir tavsiye çalışın ha ben diyom ama 9.sınıfta çalışmadım 3 dersten sorumlu geçtim 10.sınıf kolay onuda geçtik sıra 11 de. İnş. herkes takılmadan sınıfını geçer. Bu arada okulların açılmasıyla romlar biraz daha geç çıkacaktır. Tekrardan herkese başarılar :thumbup::10numara:
şimdi nasıl olmuş :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Gene aynı gözüküyo 2 tane niye aynı resmi koydun ki ?

ooozzzyyy

Üye
Merhaba. Telefonum ACE 2. Biraz önce telefonu kapayıp açtım fakat açılmadı. Sadece Samsung yazısı geldi ekrna. Ben de rm yükledim tekrardan. Gİngerbread yüklü bu arada... Şu anda açılıştaki animasyon sürekli tekrar layıp duruyor ve telefon açılmıyor. Sizce ne olabilir arkadaşlar?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. Telefonum ACE 2. Biraz önce telefonu kapayıp açtım fakat açılmadı. Sadece Samsung yazısı geldi ekrna. Ben de rm yükledim tekrardan. Gİngerbread yüklü bu arada... Şu anda açılıştaki animasyon sürekli tekrar layıp duruyor ve telefon açılmıyor. Sizce ne olabilir arkadaşlar?

Sanirsam brick olmus fakat cok fazla onemli bi brick degil tekrar jb veya gb hangisini istiyosan kur duzelir.

ooozzzyyy

Üye

Üst Alt