eğer lh4 ü kurarsan geliyor sen hep lk6 yı kurmuşsun o zaman gelmez doğrusu da bu zatenvalla ben neredeyse 15 defa gb ye döndüm şuana kadar bir tane dahi 4 MB lık güncelleme almadım![]()
eskiden lh4 ü kuruyodum daha lk6 çıkmadığından
o zaman bana da geliyodu artık lk6 var onu kurunca gelmiyor kafam rahat artık 
öyleRus romunun ardından XXLK6 kuruyordum bana da hiç 4MB güncelleme gelmedi , ki gelmesin de zaten ilk sayfalardan okumuştuk JB den geri dönüşlerde yanan anakart mesajlarını![]()
ilk geri dönüşümde feci tırsmıştım bu yuzden 
öyleilk geri dönüşümde feci tırsmıştım bu yuzden
![]()

aynenArtık sıkıntı olmuyor bizde bilmeyenlere yardım etmeye çalışıyoruz![]()
![]()

Arkadaşlar rus romunu buldum kurdum[ dikkat etmedim sonradan fark ettim onun içindede türkçe varmış] üstüne gerek olmamasına ragmen burdaki 2.3.6 yı kurdum [ Önemli bi not : burdaki son sürüm olduğu için 4 mb lik güncelleme gelmiyor ] şuan sorunsuz kullanıyorum sayacıda sıfırladım yardımlarınız için teşekkür ederim![]()

hangi kernel ?Bu kernel sıkıntı çıkarırmı acaba sayaç için kurulan çünkü recovery filan değişiyor
Arkadaşlar rus romunu buldum kurdum[ dikkat etmedim sonradan fark ettim onun içindede türkçe varmış] üstüne gerek olmamasına ragmen burdaki 2.3.6 yı kurdum [ Önemli bi not : burdaki son sürüm olduğu için 4 mb lik güncelleme gelmiyor ] şuan sorunsuz kullanıyorum sayacıda sıfırladım yardımlarınız için teşekkür ederim![]()
hangi kernel ?
özlettin kendini yaDostum imza çok büyük olmuş biraz küçültsen diyorum.
yeni romlardan haber yokmu 
şimdi dikkat ettim evet haklısın neyse geç oldu yarın bakarım artık 

şimdi nasıl olmuşArkadaşlar inşallah herkese yeni sınıfı, okulu uğurlu ve şanslı olur. Derslerinizde inş. geçersiniz. Ben 11. sınıfa başladım ama 9.sınıfa yeni başlayanlar için bir tavsiye çalışın ha ben diyom ama 9.sınıfta çalışmadım 3 dersten sorumlu geçtim 10.sınıf kolay onuda geçtik sıra 11 de. İnş. herkes takılmadan sınıfını geçer. Bu arada okulların açılmasıyla romlar biraz daha geç çıkacaktır. Tekrardan herkese başarılar![]()

can sıkıntısıGene aynı gözüküyo 2 tane niye aynı resmi koydun ki ?
aynı gözükuyo derken ? biraz küçülttüm ya 
Merhaba. Telefonum ACE 2. Biraz önce telefonu kapayıp açtım fakat açılmadı. Sadece Samsung yazısı geldi ekrna. Ben de rm yükledim tekrardan. Gİngerbread yüklü bu arada... Şu anda açılıştaki animasyon sürekli tekrar layıp duruyor ve telefon açılmıyor. Sizce ne olabilir arkadaşlar?
Önce JB, daha sonra GB atınca düzeldi. Ama onlarca program da gitti...Sanirsam brick olmus fakat cok fazla onemli bi brick degil tekrar jb veya gb hangisini istiyosan kur duzelir.