Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hamdi mert

hamdi mert

Üye
i8160l telefonuma normal i8160 yazılımı atsam ne olur

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
brick olur atma sakin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
drebel teldeyim online isen su senin temayi nasil yaptgini pylasrmisin :)

Ooonelanoo

Üye
Arkadaslar benim bir sorunum var.
Telefonuma google hesabi acmaya calistigimda "Sunucu ile saglam bir veri baglantisi kurulamiyor" hatasi aliyorum wifi acik internette dolasabiliyorum ama google play veya hesabini acamiyorum yardim edecek olan varmi ? Birde telefonum root lu. Yardimlarinizi bekliyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
drebel teldeyim online isen su senin temayi nasil yaptgini pylasrmisin :)
ozelden attım :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar benim bir sorunum var.
Telefonuma google hesabi acmaya calistigimda "Sunucu ile saglam bir veri baglantisi kurulamiyor" hatasi aliyorum wifi acik internette dolasabiliyorum ama google play veya hesabini acamiyorum yardim edecek olan varmi ? Birde telefonum root lu. Yardimlarinizi bekliyorum.
mobil ağlarlardan paket veri kullanı aktiflestir yine olmazsa rus gb+tr gb tekrar flashla jb kullanıyosan direk tr jb de olur :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
cm de bi offical olmadi ggti yha

sofucular

Üye

başka apk lar dene o zaman oyle bişey olmaması lazım :oke:
1.0.46 yi denedim update kontrolu yapiyoe gene ama oda internet istiyor battlefield 2 oyununu indirdim oda ayni kontrol ediyor ve internet istiyor acaba bu update kontrollerini kapama yolu var mi

- - - Eklendi - - -

1.0.46 yi denedim update kontrolu yapiyoe gene ama oda internet istiyor battlefield 2 oyununu indirdim oda ayni kontrol ediyor ve internet istiyor acaba bu update kontrollerini kapama yolu var mi
olayi buldum apk lar offline ile online olarak 2 ye ayriliyomus offlinede internete gerek yok

The Shadow

The Shadow

Üye
cm de bi offical olmadi ggti yha
olacağını da sanmıyorum :kotu:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

olayi buldum apk lar offline ile online olarak 2 ye ayriliyomus offlinede internete gerek yok
Gecmiş olsun :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
desRon arkadaşımız romu denedi ve yorumu : Şuan bildiğin yağ gibi akıyor :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar antutu skoru 7981. Arkaplanda çalışan uygulamalar: facebook whatsapp instagran vb.

desRon

desRon

Üye
lan atamıyorum linki aktivasyon istiyor 7981 beyler skor isteyene ozelden atayım o atsın konuya

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Antut deil asıl mesele sen bi asphalt 8 testi çekebilirmisin??

agcakral

agcakral

Üye
Beyler bu skor gerçek mi?? En son performance rom1.0'ı denedim mükemmel çalışıyodu, gördüğüm tek eksiği internetteki kasmalardı, flash falan oynatma sorunu oluyordu onun dışında iyiydi, 1.1in ne gibi artıları var merak ettim indirip deneyeyim bakalım :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu skor gerçek mi?? En son performance rom1.0'ı denedim mükemmel çalışıyodu, gördüğüm tek eksiği internetteki kasmalardı, flash falan oynatma sorunu oluyordu onun dışında iyiydi, 1.1in ne gibi artıları var merak ettim indirip deneyeyim bakalım :)

v1.1 Daha iyi performanslı :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet su performance rom 1.1 de hic nfs mw mc4 falan oynayan varmi ? Cevaplariniz bekleniyor :islik

desRon

desRon

Üye
beyler hafıza kartım 2 gb o yüzden o oyunları deneme sansım yok özür dilerim ama suan telde deneyen tester benım vede hiç bir donma bile yaşamadım ama bi asphaltı felan denemeye calısıp size bilgi vericem

Üst Alt