Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
tolga dru dio lk6 tr gb yi yuklyince gelmio en sn surum cnki millet lh4 du yukluo eski srum 4 mb lik gncelleme gelio ki ben servsten aldgimda lh4 vardi ardi ardina guncellme geldi guncelledim hic bise olmadi saglamdi
ben rahatım o sürümler kafamı karıştırıyor ll2 lüksemburg romu daha iyi :)

Nwoempty

Nwoempty

Üye
servis eger tamir ederse neden gb kursunki en son yazılım orj jb değilmi ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
o servsiin vicdanina kalmis ilk gb yi bile krabilirler

The Shadow

The Shadow

Üye
servis eger tamir ederse neden gb kursunki en son yazılım orj jb değilmi ?
ace 2 yi şuan gidip alsan içinde eskilerdense lh4 yeniyse lk6 vardır o yüzden adam jb kurmaz çunku telefonla gelen yazılım değil

The Shadow

The Shadow

Üye
ben servise jb de verdim bana lk6 yla dondu :)

- - - Eklendi - - -

nerden buldun luksemburgu :)
gb nin en son çıkan ll2 firmware arıyodum ilk bu çıktı indirdim sonra araştırıp ogrendim lüksemburg oldugunu :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ilgincsin :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Nwoempty

Nwoempty

Üye
peki servisin vicdanına kaldık yani tamir etsinde isterse kendi rom yapsın onu kursun :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
peki servisin vicdanına kaldık yani tamir etsinde isterse kendi rom yapsın onu kursun :D

:) aslinda bnimde servise veresim var teli kenari hafif czilmis krom kaplmamsi bide arka kapagi 1 cm catlak

Nwoempty

Nwoempty

Üye
onlar bendede var ama hiç umurlarında olmuyor nedense illaki söylemek mi lazım tamir için ? çünkü zaten cihaz teslim ederken kagıtta yazıyor çizik vs var diye yani görüyorlar ama umurlarında olmuyor

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
zaten garanti servislerini hc sevmem nyse iste

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kendinize iyi bakın ben tatile kaçar konu sizlere emanet. Allaha emanet olun. Görüşmek üzere :bye2:

Nwoempty

Nwoempty

Üye
cok bekletme bizi bak telefon tamirden gelene kadar gel yeni romlar bizi bekler :)

Nwoempty

Nwoempty

Üye
beyler korkulan olmadı bugün gittim sordum garantiye anakart ve işlemci değişecekmiş garanti kapsamında dedi

The Shadow

The Shadow

Üye
beyler korkulan olmadı bugün gittim sordum garantiye anakart ve işlemci değişecekmiş garanti kapsamında dedi
hadi yine iyisin :heyo: bu garanti ne kıyakmış ya bende halfbrick yapayım da bi işlemciyle anakarta bi el atsınlar belki yanlışıkla daha iyi bi işlemci koyarlar :ehe

Nwoempty

Nwoempty

Üye
fazla güvenme derim yinede sen bilirsin :)

Üst Alt