Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
gene duramadim tolganin romu ustune denemek icin cyanogen kurdum simdi tekrardan tolganin romu kuruyum dedim olmuyo samsung yazisinda kaliyo :D acaba nasil acarim bilen varmi :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bende cm kurcam şimdi indiriom acaba herşeyi çalışıomu

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
herseyi calisiyo sorun yokda iste ne biliyim bi sarji iyi degil

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeşim linkini verirmisin senin kurdgunu indrem

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ben xda dan indirdim link bu
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2342997

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bnde bunu indrdim ama video oynatmıo ve kaydetmio nasıl kurulum yaptın ki ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
sanmam kardeşim teli brick faaln edersin kurma nyse ben paranoid romu indrdim bide bunu denim :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
paranoidid begenmedim judas güzeldi onu yüklücem jellycream güzelse söle gb ye dönersem bende denim

The Shadow

The Shadow

Üye
jellycream hızlı fakat arayüzü berbat başka romlar denicem :(

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
paranoidid begenmedim judas güzeldi onu yüklücem jellycream güzelse söle gb ye dönersem bende denim

paranoidin uzernemi kuracaksin judosu yoksa odinle jb kurupta uzerinemi kuracaksin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeş kurdumda açılmadı çnki paranoidde cm çakması bu yüzden yeniden rus jb si kurup öle kurdum judos u yalnız aklıma bişe takıldı bu jb klavyesi neden gb klvyesine göre yavas mesaj yzarken deli oluyorum cm klavyesi çok hoş ve hızlı keşke onu bulabilsem

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kurdumda açılmadı çnki paranoidde cm çakması bu yüzden yeniden rus jb si kurup öle kurdum judos u yalnız aklıma bişe takıldı bu jb klavyesi neden gb klvyesine göre yavas mesaj yzarken deli oluyorum cm klavyesi çok hoş ve hızlı keşke onu bulabilsem

Bekle link atıyom.

Geldi :

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
klavyeyi mi tolga ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
adamsın kardeşim :alkis

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga bide bi maruzatım olcaktı senin romu çok begendim ancak hafıza kartım 8 gb oldgu için tadı çıkmıo bu yüzden judos kurdum şimdilik senin romda nasıl hafızayı normale döndürücem?

Üst Alt