Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tolga s4'e geçti unuttu ace 2'yi :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Ne münasebet Ace2 unuturmuyum hiç ilk android deneyimim o benim :sarıl:

2. versiyon gelcek acele etmeyin telefon yokki bende rom deniyim.

tolga performans romuna recovery ile ripple efekt kurdum kilit ayarlarina girince ayarlar durduruldu uyarisi veriyo

Nwoempty

Nwoempty

Üye
tolga abi yüz klidini kaldırmıssın abi onuda eklesen süper olur

The Shadow

The Shadow

Üye
2.3.6 da cyanogenmod calisirmi ???

Samxal86

Samxal86

Üye
tolga performans romuna recovery ile ripple efekt kurdum kilit ayarlarina girince ayarlar durduruldu uyarisi veriyo

ilk iki seferde riple efekti bende recovery ile kurdum ve sorunsuz calisdi hic hata vermedi. Ilk seferde tr jb ikincideyse portekiz jb.

The Shadow

The Shadow

Üye

Sizce nasıl? gb kullanıyorum

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga romun guzel eline saglik ancak iki sorum var ben hafizalari normale dndurmek iatyorum vold yaptim ama acilis ekraninda kaldi napmam lazim ikincsi ise bende neden antutu 5800 cvaru cikti rus romunun ustune kurdum hangisni tavsye edersiniz arkdaslar ?

darbestyle

darbestyle

Üye
Tolga kardeş eline sağlık.Rom gayet güzel olmuş.Beni sıkıntıdan kurtardın.

The Shadow

The Shadow

Üye
tolga romun guzel eline saglik ancak iki sorum var ben hafizalari normale dndurmek iatyorum vold yaptim ama acilis ekraninda kaldi napmam lazim ikincsi ise bende neden antutu 5800 cvaru cikti rus romunun ustune kurdum hangisni tavsye edersiniz arkdaslar ?

2.3.6 orjinal vold.fstab :

- - - Eklendi - - -

dosyayı attıktan sonra tel. yeniden baslarken bi 1-2 dk. bekle biraz gec acılıo ilkinde :)

suan tur romu mu kullanıyosun rus romu mu ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardesim yaptim yarim sa kaldi nerdeyse acilmadi tolganin romunu rus jbsinin ustune kurdum

The Shadow

The Shadow

Üye
kardesim yaptim yarim sa kaldi nerdeyse acilmadi tolganin romunu rus jbsinin ustune kurdum
tabi acılmaz bu gb için senin tel half brick olmuş :(

- - - Eklendi - - -

bu arada tolga nın romunu vold.fstab sız kullanamazsın

- - - Eklendi - - -

sadece stok romları ve vold.fstab modifiye edilmemiş custom romları oyle kullanabilirsin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yok tolganin romunu recoveryden tekrar tukledim kulaniyorum tekrar da bi cozum bulmam lazim buna yada en iyisi bi 32 gb mi alsam hafiza karti suan 8 gb

The Shadow

The Shadow

Üye
yok tolganin romunu recoveryden tekrar tukledim kulaniyorum tekrar da bi cozum bulmam lazim buna yada en iyisi bi 32 gb mi alsam hafiza karti suan 8 gb
iyi fikir bende de 8 gb vardi dun 32 gb aldim :)

Üst Alt