Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Şuan v1.1 Flashlıyom telefona Bakalım Nasıl Olcak :kro2:

furkan4045

Üye
Gta VC grafik oldukca seri baska oyunlarda denicem sonucları yazarım

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Tolgacim bu internet hizini arttirmanin bi yolu varmi acaba bi ara forumda romtoolbox prosu ile ayar cekiliyo deniyodu acaba romdan bi ayar cekilerek arttirilirmi

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

nimeemin

Üye
4.0.4 gelmedi mı

Samxal86

Samxal86

Üye
Salam performance romunu xxmc8 uzerine kursam sorun olurmu?
Ayrica Tolga ustada buna zaman ayirdigi icin tesekurler.

- - - Eklendi - - -

Salam performance romunu xxmc8 uzerine kursam sorun olurmu? Ve D karnelde yuklu.

- - - Eklendi - - -

Salam performance romunu xxmc8 uzerine kursam sorun olurmu? Ve D karnelde yuklu.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorsanız 2.3.6 rusya romu+türkiye romu+ *#272*imeinumarası# TUR seçip türkçe yapın+ türkiye jb orijinal+ Performance rom kurun. Tavsiyem.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorsanız 2.3.6 rusya romu+türkiye romu+ *#272*imeinumarası# TUR seçip türkçe yapın+ türkiye jb orijinal+ Performance rom kurun. Tavsiyem.

+1 :good:

The Shadow

The Shadow

Üye
performance romun üzerine dalga efekti kursak bi sorun olurmu?

furkan4045

Üye
Real Racing 3 te biraz kasma var ama abartılcak şekilde değil

Nwoempty

Nwoempty

Üye
beyler ben yeniyimde cwm6 falahlama nedir nasıl yapılır

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
herkese hayirli bayramlar.
kardesim romu yukledim guzel akici ama benim her romda denedigim antutu skoru ne hikmetse 5788 i gecmedi neden acaba :D bu romda da 5766 cikmisti

- - - Eklendi - - -

acaba sd jarytanmi boyle yapiyo 8gb sandisk varda class kac onu bilmiyom kartta hemen hemen dolmak uzere

- - - Eklendi - - -

internet e baglanma hizi = super
programlari acip kapama hizi = super
menu gecisleri = super
mc4 oyun oynanmasi = super
yanliz ustuste arama yaptigimda baglanti kurulmadan kopma meydana geliyo acaba romdanmi yoksa hatlardanmi cozemedim orasini

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
herkese hayirli bayramlar.
kardesim romu yukledim guzel akici ama benim her romda denedigim antutu skoru ne hikmetse 5788 i gecmedi neden acaba :D bu romda da 5766 cikmisti

- - - Eklendi - - -

acaba sd jarytanmi boyle yapiyo 8gb sandisk varda class kac onu bilmiyom kartta hemen hemen dolmak uzere

- - - Eklendi - - -

internet e baglanma hizi = super
programlari acip kapama hizi = super
menu gecisleri = super
mc4 oyun oynanmasi = super
yanliz ustuste arama yaptigimda baglanti kurulmadan kopma meydana geliyo acaba romdanmi yoksa hatlardanmi cozemedim orasini

Valla bende antutu skoru 6000'den aşağıya düşmedi fakat antutu testlerine güvenmiyorum ben.

Kopma sorunu hattından olabilir bende bi sorun yok şuan.

Samxal86

Samxal86

Üye
Arkadaslar bende once xxmc8 portekiz romu kurluydu hiz hicde kotu diyildi. Bugun turk romunu yukledim. Portezinkine gore cok yavas.
Turk romunun ustune portekiz romunu kursam olurmu yani portekiz romu sistemi silip yeniden yazarmi.

- - - Eklendi - - -

Ayrica performance romunu kurdum hizi iyi ama pili biraz daha hizli bitiyor. Ayriva ram 624 den 628 cikmisdi ve en guzeli hosuma gideni ekrani kapadarken verdiyi gorsel efekdi.

Üst Alt