Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
yükledim dil İngilizce ve Çince Türkçe dil seçeneği yok telefonun kendine ait bir sürü uygulaması gidiyor ve hattımı okumadı. ben eskisine dönüyorum. Tam olarak incelemedim dil ingilizce olduğundan ve hattı okumadığından ama daha hızlı geldi bana mc8 e göre (çok kısa süre kullandım yanlışlık olursa kusuruma bakmayın)

Türkçe olmaması kötü olmuş. Bende bir göz atacağım birazdan. Merak ettim nasıl bir hıza sahip bu rom :D

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
Orjinal Rom gelene kadarda başka rom yüklemem galiba sinir oldum çünkü :D

- - - Eklendi - - -

Türkçe olmaması kötü olmuş. Bende bir göz atacağım birazdan. Merak ettim nasıl bir hıza sahip bu rom :D

iyice incelersen paylaşırsın :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Orjinal Rom gelene kadarda başka rom yüklemem galiba sinir oldum çünkü :D

- - - Eklendi - - -

iyice incelersen paylaşırsın :)

İnceleyeceğimden emin olun. Ama dil desteği olmadığı için 4x4'lük olsa bile kullanılacağını sanmıyorum zaten nisanın ortalarına doğru çıkacak güncelleme. :)

- - - Eklendi - - -

Hocam romu kurunca telefon download modundan sonra reset atarken kapandı açılmadı. Galiba brick yedim. Sizde neden olmadı acaba böyle bir sorun ? :)

skywalker06

skywalker06

Üye

İnceleyeceğimden emin olun. Ama dil desteği olmadığı için 4x4'lük olsa bile kullanılacağını sanmıyorum zaten nisanın ortalarına doğru çıkacak güncelleme. :)

- - - Eklendi - - -

Hocam romu kurunca telefon download modundan sonra reset atarken kapandı açılmadı. Galiba brick yedim. Sizde neden olmadı acaba böyle bir sorun ? :)
her cihazda bu rom kurulumu sırasında farklı sıkıntılar çıkabiliyor bundan 2ay önceki sızıntı romdan dönerkende 2-3 kişi cihazı brick oldu ben döndüm olmadı cihazın brick olduysa garantisi varsa ver yapıyorlar

- - - Eklendi - - -

aynı.. ram de azalma var.. 555 ti 482 oldu kurduktan sonra
ramin azalması şundan dolayı gingerbreadden geçtiysen azalıyor ilginçtir ama sızıntı jelly beanden geçersen ram miktarı artıyor bunu başka forumda okudum sızıntı kurduktan sonra ram artıyormuş sebebide portekiz romunda pit dosyasının olmamasıymış

FeLonieS

FeLonieS

Üye
her cihazda bu rom kurulumu sırasında farklı sıkıntılar çıkabiliyor bundan 2ay önceki sızıntı romdan dönerkende 2-3 kişi cihazı brick oldu ben döndüm olmadı cihazın brick olduysa garantisi varsa ver yapıyorlar

- - - Eklendi - - -

ramin azalması şundan dolayı gingerbreadden geçtiysen azalıyor ilginçtir ama sızıntı jelly beanden geçersen ram miktarı artıyor bunu başka forumda okudum sızıntı kurduktan sonra ram artıyormuş sebebide portekiz romunda pit dosyasının olmamasıymış

Yazık günah telefonu verdim servise artık haftaya alırım :D
Biraz balıklama atladım galiba bu rom işine.
Çinde yapılan romun avrupa romu ile farklılıkları olabilirmiş.
xda'da okudum.O yüzden kimse kurmasın.

Zaten Avrupa romun çıkmasına az kaldı..

TakTuk

Üye
portekiz rom undan tamamen nasıl kurtuluruz. cihaz çok kasıyor.. hiç gerek yok

TakTuk

Üye
linki göremedim ama bi yardımcı olursan

dipitis

Üye
portekiz romunda sistem performans kararsızlığı yaşıyor ve kasıyor nerdeyse her oyunda anlık takılmalar var bir an önce farklı rom çıksa iyi olur..:off:
bu arada batarya kalibresi çok işime yaradı :good:

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
portekiz romunda sistem performans kararsızlığı yaşıyor ve kasıyor nerdeyse her oyunda anlık takılmalar var bir an önce farklı rom çıksa iyi olur..:off:
bu arada batarya kalibresi çok işime yaradı :good:

Rica Ederim Benimde Birden Aklıma Geldi Bendede İşe Yaradı :)

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
Arkadaşlar size birkaç sorum olacak şimdi telefonu yeni rootladım amatörlüğüme verin. Dalga efektini yükledim nasıl kaldırabilirim? Batarya kalibre programı ne işe yarıyor? Bi tane program indirdim No-Frills CPU Control diye işlemci hızını arttırmak için ama ne arttırıyor ne azaltıyor çözemedim. SuperCharger diye bi program mı ne varmış, boş rami arttırmak için kuramadım onuda bi el atarsanız çok sevinirim. Son olarak rootlu telefona ne gibi uygulamalar yüklemek gerekir ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler... Özel mesaj olarakta cevaplayabilirsiniz..

dipitis

Üye
Rica Ederim Benimde Birden Aklıma Geldi Bendede İşe Yaradı :)

Performans delisi biri olarak aslında hiç 4.1.2 ye çıkmaya gerek yok
4.1.2.de sadece menülerdeki ve facebook, topeleven gibi oyunlarda stabiliteyi hızlandırmışlar yani en iyisi 2.3.6 gibi duruyor...

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
hocam hafıza kartını telefon hafızası olarak gösteren şeyi kurdum ama telefon açılmıyor sürekli kendini resetliyor ne yapabilirim acil yardımmmm

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size birkaç sorum olacak şimdi telefonu yeni rootladım amatörlüğüme verin. Dalga efektini yükledim nasıl kaldırabilirim? Batarya kalibre programı ne işe yarıyor? Bi tane program indirdim No-Frills CPU Control diye işlemci hızını arttırmak için ama ne arttırıyor ne azaltıyor çözemedim. SuperCharger diye bi program mı ne varmış, boş rami arttırmak için kuramadım onuda bi el atarsanız çok sevinirim. Son olarak rootlu telefona ne gibi uygulamalar yüklemek gerekir ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler... Özel mesaj olarakta cevaplayabilirsiniz..

Kilit Ekranı Ayarlarına Gir Orda Dalga Efekti Var Tiki Kaldır.

- - - Eklendi - - -

hocam hafıza kartını telefon hafızası olarak gösteren şeyi kurdum ama telefon açılmıyor sürekli kendini resetliyor ne yapabilirim acil yardımmmm

o 2.3.6 GB' içindi hocam

TakTuk

Üye
2.3.6 ya geri dönücem de.. güncel rom I8160XXLH4_I8160OJVLH1_HOME.tar bumudur

yoksa bumudur
rom _I8160OJVLH1_HOME.tar.. bide bunu direk pda dan okutsam kursam olurmu

FeLonieS

FeLonieS

Üye
2.3.6 ya geri dönücem de.. güncel rom I8160XXLH4_I8160OJVLH1_HOME.tar bumudur

yoksa bumudur
rom _I8160OJVLH1_HOME.tar.. bide bunu direk pda dan okutsam kursam olurmu

Tek part ise sadece PDA'ya yapıştıracaksınız hocam. Sanırsam rom I8160XXLH4_I8160OJVLH1_HOME.tar bu en güncel olanıydı.

TakTuk

Üye
valla kimse bişey yazmayınca bende diğerini yükledim dün gece.. sıkıntı yok :) eski hızına döndüya.. JB tam bi fiyasko olacak sanırım o kadar bekledik bide

skywalker06

skywalker06

Üye
valla kimse bişey yazmayınca bende diğerini yükledim dün gece.. sıkıntı yok :) eski hızına döndüya.. JB tam bi fiyasko olacak sanırım o kadar bekledik bide

Türkiye'ye çıkmadan yada düzgün bir ülkeye gelmeden kesin konuşmayın s2ye bile bir sürü ülke güncelleme aldı herkes İspanyayı kurun diyor diğerleri sıkıntı yaratıyor diye o yüzden ben jbde bizim telefonun sorun çıkaracağını sanmıyorum

Üst Alt