skywalker06
Üye
sızıntı rom kuranlarda kasılmalar falan oluyordu yada düzgün hiç birşey olmadan kullanıyordu şuanda sen portekiz romunu direk kurabilirsin sorun olmaz yada türkiye romu çıkıncada direk kur bişey olmaz ama portekiz romunu pek kasılma falan olduğundan pek kimse tavsiye etmiyorMerhaba ben telefona sızıntı jelly bean güncellemesini yapmıştım aldıktan sonra hemen hemen hiç orijinal sürümünü kullanmadım telefon bu sızıntı romdan dolayımı bilmiyorum donma aradabir program açıp kapatırken siyah ekran arama sırasında kapatmada kasma ve fazla ram kullanımı yapıyor. Eğer türkiye için resmi jelly bean 4.1.2 yayınlanırsa direk mı kurmam doğru olur yoksa orijinal sürümüne geri çevirip öylemi kurulması gerekiyor. birde Portekiz sürümünü yüklediğimizde eksileri ne olur. Şuanda hangi sürümü kullanmam en mantıklısı sizce ve sızıntı romdan geçişi nasıl yapıcağım konusunda bilgi verirmisiniz teşekkürler.
2.3.6 ORJİNAL VOLD.FSTAB Dosyası olan varsa uploadlayabilir mi acil lütfen..
Kardeşim o olmuyo öyle düzeltmek için yeniden romu kurayacaksın
arkadaşlar jelly beanınin sistemdeki uygulamaların apksını atabilir misiniz acaba?
Bide italian jobu kurdum klavyeyi sevmedim eski klavyeye nasıl getirebiliriz?
Son olarak italian jobunu yükledim hafıza kartıyla telefon hafızasının yeri değişti onu nasıl halledebiliriz
Yardımcı olursanız sevinirim
İtalianJob'un kurulumunu yazarmısınız arkadaşlar
diğer forumdaki arkadaş yazmıştı yaptım ben oldu altta veriyorum sırasıyla yaparsınız
ItalianJobv1.0 kurulumu(ÇALIŞIYOR);
unmount /system
unmount /cache
unmount /data
mount /efs
unmount /preload
mount /emmc
mount /sdcard
format /system
format /cache
format /data
format /preload
format /emmc
format /sdcard
- +++++Go Back+++++
- install zip from sdcard
- choose zip from sdcard
- TheItalianJobv1.0.zip
- Başarılı bir şekilde kuruldu.
- ' wipe data/factory reset ' ve ' wipe cache ' yaptım.
- Reboot system now
imei nasıl uçuyor :SPortekiz romuna gore daha hizli italian job. Sarjida biraz daha iyi gibi telefon rootlu oluyor ve hafiza kartiyla tel hafizasi yer degistiriyor. Yukleme yukarida anlatmis arkadas ancak format system format cache yapmayin ve kesinlikle efs klasorunu yedekleyin imei ucabilir
imei nasıl uçuyor :SEfs yi nasıl yedekleyeceğiz ki
- - - Eklendi - - -
Portekiz romu kullanan birisi bana orjinal mms.apk dosyasını paylaşabilir mi mesajlaşma bölümünü sevmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?