Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

launcher pek tatmin etmio niiyse beni çnki arada tw gelio kalıcı olsa nyse

tw silmiorum lazım olur die.d.d aslında çok güzel bi launcher olsa tw yi slip kulnırdım

onun sana zahmet linkini bulablirmlsiin pro olanını malum markettte 15 dolardı heralde ha ayrıca laucher fazla kulanmadgım için pek blmiorum app den tw yi slip yüklediğim launcher i nasıl sistem haline getrcem

titanium backupla yaparsın o işi kolay o link gelecek bekle

sana zahmet nasıl yapacagımıda anlatrsın emir yalnız bi sorum olcak full türkçe mi o ? ben bikere yüklemiştim onu desteklememişti onu galiba 3D olanını yüklemiştim

geldi
sana zahmet nasıl yapacagımıda anlatrsın emir yalnız bi sorum olcak fu ll türkçe mi o ? ben bikere yüklemiştim onu desteklememişti onu galiba 3D olanını yüklemiştim
hatırlamıyorum değil galiba ama smart , holo falanda var onlar türkçe

indriorum kardeşim trkçe değilse telin orjinalliği gdio

Ben kiesten update yaptim jb ye sıfır kasma sizde niye kasiyor bende asphalt 8 bile kasmadi ama modern combat 4 kasti

Ben kiesten update yaptim jb ye sıfır kasma sizde niye kasiyor bende asphalt 8 bile kasmadi ama modern combat 4 kasti
kastigini kim söylediki ayrıca a8 en dandik android cihazlarda bile oynanacak şekilde tasarlanmış grafik ayarlarına girseydin çok düşük te olduğunu görürdün benim gb de şu an kasan oyuna daha rastlamadım şahsen kasacak diye düşünen varsa oyunu söylesin kasmasını engelleyeyim

Modern combat i dene bakiyim o zmn taktiklerin ise yariyormu

AsknnGnc

Üye
Aga Jellybean sayaç sıfırlama gingerbread ile aynımı ?
Birde Jellybean root yapma Orjinal Jellybean mi ?

Aga Jellybean sayaç sıfırlama gingerbread ile aynımı ?
Birde Jellybean root yapma Orjinal Jellybean mi ?
jb de sayaç sıfırlama yok galiba geçmeden önce gb de sıfırlayacaksın zaten jb de sayaç arttıran bi iş yok evet root yapma orjinal jb için tabii bizim eski sızıntılarda çalışıp çalışmadığını bilmiyorum (sızıntılar berbat olduğu için anında gb ye döndüm çünkü )

AsknnGnc

Üye
Aga Anlamadım yani jb de root yaınca sayaç artmıyormu ?

Dostalr bana aşırı stabil bi rom tavsiyesi verin galaxy note gb kadar stabil cok oyun oyniyacagimda