Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

yok denemedim hic onu bu gb yi nasil gorsel yonden zenginlestreblirim

vala karışık drum jb görsellik mütiş ama işlev yok gb de güzel ama görsellik yok

agcakral

Üye
Beyler Xperia Miro kullandım, telefon 800Mhz ama çok hızlı, anlamadığım Ace2 neden içerdiği donanımlara göre yavaş?

toucwiz (bnim görüşüm) telefonu mahvedio öle b laucher ki s4 te bile kasmalar oluyo bazen

toucwiz (bnim görüşüm) telefonu mahvedio öle b laucher ki s4 te bile kasmalar oluyo bazen
evet zaten uzun bir süre touchwiz kullandığım için dünyanın en iyi launcherinin ismi touchwiz olsa yine kullanmam sana nova yı tavsiye ederim en iyisi o ama jb gerektirir gb de holo en iyisi saf android istiyorsan tabii

desRon

Üye
beyler konuda bi olum var okul yaramamıs performance romda yasadıgım oyunlardaki takılmalardan sonra gittim cyanogen mod kurdum ustune bide touchwiz caktım suan ram 250 den yukarı cıkmıyor gerisi için allah kerim

beyler konuda bi olum var okul yaramamıs performance romda yasadıgım oyunlardaki takılmalardan sonra gittim cyanogen mod kurdum ustune bide touchwiz caktım suan ram 250 den yukarı cıkmıyor gerisi için allah kerim
nedir şu az ram kullanma hastalığı yaw bi türlü anlamadım gitti ne kadar çok ram kullanırsan + o kadar fazla performans diyoruz anlayana... bu arada cm nin trebuchet i touchwizden daha hızlı ve daha az ramde yer kaplıyor illa ki derdin ram se
bi de cm de fazla yüklü oyun oynayamazsın ki vold.fstab yok neye göre yaptın değerlendirmeyi ? ya da vold.fstab editledin de bize mi söylemiyon o işlere zaten hiç bulaşma halfbrick komasına girersin

en güzeli gb gb de sıktı arkadş napsam şaşrdım

kitkatı bulsak yeriz ne kullanması

Tepkiler: The Shadow
canın saola gönderem hemen

Tepkiler: The Shadow

desRon

Üye
bro performance romda subwayde felan donuyodu tel cyanogende oyle bi derdim yok zaten bide touchwiz flashladım normal 4.1.2 samsung kullanıyormusum gibi gayette akıcı hayırlsı bakalım ne olucak tolga editleye biliyorsan cyanogeni editle bro

Kontrol

Üye
ace 2 den s3 e gectim tamam hersey iyi de ace 2 gibi tadi yok ya inan rom atayim seri olsun jb olsun diye ugrasip zaman geciriyorduk simdi telefon seri ugrasacak bisey kalmadi

ace 2 den s3 e gectim tamam hersey iyi de ace 2 gibi tadi yok ya inan rom atayim seri olsun jb olsun diye ugrasip zaman geciriyorduk simdi telefon seri ugrasacak bisey kalmadi
ace 2 çıldırtır ama uğraşması bile eğlenceli

emir bu gb ye görsel acıdan gecenki paylaştıkalrın gbi başka napablirim