Kontrol
Üye
arkadaşlar 4.1.2yi yükledim ama root olamadım ve cwmde yükleyemedim..bi yardımcı olur musunuz acaba ? root.zipi indirip hafızaya atıyorum recovery ile açıyorum update dediğim zaman root.zip dosyasını göremiyorum yok yani..bi yardımcı olun allah razı olsun
Root.zip dosyasını telefon ve hafıza kartının ana dizinine at, görür.
Klasörde olmasın yani direk hafızaya at, öyle dene.
maalesef öylede görmüyor
Hocam önce cwm'yi flaslayıp daha sonra root dosyasını cwm ile falaslayacaksınarkadaşlar 4.1.2yi yükledim ama root olamadım ve cwmde yükleyemedim..bi yardımcı olur musunuz acaba ? root.zipi indirip hafızaya atıyorum recovery ile açıyorum update dediğim zaman root.zip dosyasını göremiyorum yok yani..bi yardımcı olun allah razı olsun
root için cwm gerekli değil kiHocam önce cwm'yi flaslayıp daha sonra root dosyasını cwm ile falaslayacaksın
sadece hafıza kartına at apply update from external storage den flashla yine görmüyorsa bir gb turu atmaalesef öylede görmüyor
Ben sadece cwm ile oluyor sandım hep öyle yaptığım içinroot için cwm gerekli değil ki
sadece hafıza kartına at apply update from external storage den flashla yine görmüyorsa bir gb turu at(rus gb + tr gb) sonra tekrar jb kur o zaman görür
Sorun olmaz hocam 2.3.6'ya geri dönebilirsinşuan jb 4.1.2 türkiye son sürüm kurulu. cwm6 yı flashlayıp performance rom 1.1i kursam geri 2.3.6 stock roma dönmek istesem sorun yaşar mıyım ? birde cwm6 yüklenince jbnin üzerine mi yükleniyor yani stock rom yuklersem gider değil mi garanti dışına çıktığım anlaşılmasın diye ?teşekkürler.
Sorun olmaz hocam 2.3.6'ya geri dönebilirsin
belki deBen sadece cwm ile oluyor sandım hep öyle yaptığım için
Birde belki dosyanın uzantısında sorun vardır
gb ye geri dönersen cwm 6 silinir ama hiçbir şekilde garantiden çıkmazsınpeki cwm6 silinir mi döndükten sonra. garanti dışına çıkacak diye soruyorum ? teşekkürler.
tuş isiklari derken home tuşunun yanindakiler mionları neden kapatmak istiyosun ki ben onları hiç kapatmadım şahsen bi yolu var mı bilmiyorum elinizde fm radyo nun apk sı var mı ? cm de fm radyo uygulaması olmadığını yeni farkettim
romu ben portlamadım ki sonuçtagece kulanırken gözlerimi mahvedio.d ayrıca hıc sevmiorum o ışıkları .d care bul
Şurdan indirebilirsin Emirhantuş isiklari derken home tuşunun yanindakiler mionları neden kapatmak istiyosun ki ben onları hiç kapatmadım şahsen bi yolu var mı bilmiyorum elinizde fm radyo nun apk sı var mı ? cm de fm radyo uygulaması olmadığını yeni farkettim
çalışmadıŞurdan indirebilirsin Emirhan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynengb ye dondum kafam rahat vAlla her pro takir takir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?