Nwoempty
Üye
performance yi terkedip geçmeye değer mi onu söyle bana 3 ay öncekine göre nasıl ?evet beyler bayanlar yeni jb gayet iyigeçmeyen kalmasın hiçbir custom rom yüklemedim rootta yoktu antutu fena değil yine
o kadar iyi olmayabilir bu aralar çok yoğunum o yüzden pek ilgilenemiyorum cumartesi bakacam modifiyelere devam edecem hedef 9000bu arada hafif kasmalar var arayüzlerde ama şimdilik en iyi jb bu
iyi de zaten tolga performance rom v1.2 yi xxmh1 e çıkaracakmış yakında o da gelecek merak etmeperformance yi terkedip geçmeye değer mi onu söyle bana 3 ay öncekine göre nasıl ?
iyi de zaten tolga performance rom v1.2 yi xxmh1 e çıkaracakmış yakında o da gelecek merak etmekendinde geliştirebilisin ayrıca kernel+governor kombinasyonları deneyerek geçici olarak bir nebze hızlandırırsın romu 3 ay önceki derken xxme7 den mi bahsediyosun bu arada anlamadım ondan daha iyi bu
uyumluluk sorunları falan çekmem demi ? uğraşmak istemiyorum dav1.1 kurabilirsin yeni jb ye. Antutu skorunuda paylasirsin
atarım tamamŞu kombinasyonlarını bana özel pm den atabilirmisin yeni rom'a eklerim.
uyumluluk sorunları falan çekmem demi ? uğraşmak istemiyorum daneyse yarın bakarım artık geç oldu
atarım tamam
önceki derken odine gelen jb samm mobile nin paylaştıgı ilk jbiyi de zaten tolga performance rom v1.2 yi xxmh1 e çıkaracakmış yakında o da gelecek merak etmekendinde geliştirebilisin ayrıca kernel+governor kombinasyonları deneyerek geçici olarak bir nebze hızlandırırsın romu 3 ay önceki derken xxme7 den mi bahsediyosun bu arada anlamadım ondan daha iyi bu
anlamadım ama neyseönceki derken odine gelen jb samm mobile nin paylaştıgı ilk jb
Tolga birader yeri değil ama sana bi soru Sorcam senin S4 te ara sira kasma donma filan oluyomu çünkü bende bu aralar 2 gündür oluyor da servise vermeyi düşünüyorum cihazı
hayır sen yanlış görmüşsündür kies e gelen xxmh1 yeni jb diyor sammobiledostum suan kiese gelen jb den önceki kullandıgın jb den bahsediyorum
Haklısın kardeş bende bütün rom'ları denedim ama en stabil olan gb onun üzerine rom'lar çıksa çok daha iyi olurdugeri kafa gbi olcak ama gb deyim kafam rahat
sen beni uğraştıracan vallaDrabel kardes ben hiç birşey anlamadım yaklasık 3 ay önce hepimizin odinden yüklediği jb mi daha güncel yoksa suan kiese düşen mi ben ondan bahsediyorum h1 Vs den anlamıyorum ben hangisi daha iyi
gb de kafan rahat ama yeni jb gerçekten iyigeri kafa gbi olcak ama gb deyim kafam rahat
ben miyim jb iyi diyensen beni uğraştıracan vallaen iyisi şöyle anlatayım en stabili en günceli ahan da bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
odinden flashla işte
gb de kafan rahat ama yeni jb gerçekten iyisorun oyunlarsa cm kur performans ayarlarında 16 bitlik şeffaflık var onu aç biraz daha rahatlatır ve cm 10 dan bahsediyorum bug falan yok video da çektim hd olarak resim de çektim öneririm kurman için 1 sebep daha :
1 haftadır bana dayanabilen ve hala kullanmaya devam ettiğim tek jb romu
gb de kaldrebel adamsın .d bişe srcam yeni jb iyimi yoksa gb de kalimi
gb de kalyeni jb bile olsa kasıyor zaten hiçbir custom rom %100 çalışır diye birşey de yok bu yeni romda ben cm 10 denedim fena değildi ama cm bir garip geliyor bana sanki biri beni engelliyormuş gibi performance rom v1.2 çıkınca bi geçip denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?