as4547
Üye
GALAXY ACE 2 eylül 2013 güncellemesi çıktıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilginize
Hayır XXME7 yi değil yeni çıkan TR sürümünnden bahsediyorbiz öğreneli yıllar oldu dostum yine de sağol
beyler performance v1.1 i denedim sonunda şimdilik bi dsıkıntı yok klavye vs swiftkey ile hallettim gözle görülür bi kasma yok gönül rahatlıgı ile deneyebilirsiniz
Hayır XXME7 yi değil yeni çıkan TR sürümünnden bahsediyor
Oyun olarak; most wanted deneyebilir misin mesela ?
onuda farkettimHayır XXME7 yi değil yeni çıkan TR sürümünnden bahsediyor
sadece türkiye için xxmh1 varBen sammobileden baktim ama bisey goremedim.
onuda farkettim
sadece türkiye için xxmh1 var
indiriom 1 saate iner denerim belki bugünAllah allah öğlen göremedim ben.
indiriom 1 saate iner denerim belki bugün
Gördüm denede bana haber ver. v1.2 ona yapalım o zaman
Kies üzerinden geldi diyorlar ama ben bilmiyorumbeyler neden bahsediyorsunuz ben fransız kaldım jb ye güncelleme mi geldi
oha orj jb daha yeni mi geldi kiese yoksaonun üstüne güncelleme mi ?Kies üzerinden geldi diyorlar ama ben bilmiyorum
Yok daha yeni geliyor JB ama daha önce Odin üzerinden yapılan JB gelmişti ama çok kasiyoedu galiba bu sefer akillanmis laroha orj jb daha yeni mi geldi kiese yoksaonun üstüne güncelleme mi ?
sansa bak bende tolganın romu yeni kurdum bugün desene tekrar gb yolu gözüktüYok daha yeni geliyor JB ama daha önce Odin üzerinden yapılan JB gelmişti ama çok kasiyoedu galiba bu sefer akillanmis lar
mostu denedim sıkıntı yok gayet güzelde 2k13 de kastı birazOyun olarak; most wanted deneyebilir misin mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?