Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

tamam sölerimforum iğrenç oldu giresim gelmiyo yazılar brbine grddi sanki
evet biraz oyle oldu eskisindeki gibi tüm yazılar otomatik olarak istediğimiz yazı tipinde çıksa iyi olurdu kahverengi comic sans gorunce kendi mesajım olduğunu anlıyodum

evet biraz oyle oldu eskisindeki gibi tüm yazılar otomatik olarak istediğimiz yazı tipinde çıksa iyi olurdu kahverengi comic sans gorunce kendi mesajım olduğunu anlıyodum

aynen eski hali daha hoştu benceperformans romu yükledim güzel şahsen buda antutu skorum

Tolganın romunu geliştirdim ve işte sonuç nsl tolga iyi ayarlamismiyim??

ben drek kurdum 8421 çıktı bu nasıl gelişmiş hali oluyor ???

ben gb de bunu yapıyorum tolganın romu kursam Allah bilir neler olacak

hile bu fotomontajjjjjj

Tepkiler: The Shadow
stabil+ adında bir gb romu yapıyorum yarın deneyeceğim jb ye benzer biraz bakalım nasıl olacak

Tepkiler: Ottoman Slap
Burda verilen gb rom 4 mb güncellemeyi alınca brick oluyomu acaba

agcakral

Üye
Evet oluyor güncellemeyin sakın.

Burdaki 2.3.6 yı kurdum direk başlangıçtaki yazıda kalıyor nedeni ne acaba eksik birşeylermi yaptım ???????

sizinde başınızı ağrıttım ama bu sorunla daha önce karşılaşmamıştım ne yapmalıyım bilmiyorum jb tekrar kurdum açıldı ama bildiğiniz gibi kasmalar oluyor buda iyice canımı sıktı sorunsuz dönmenin yolu varsa yardım edin lütfen

agcakral

Üye
Rus romunu indir flashla kardeşim, nette bolca konu mevcut bu konuda.

Kardesim internette mevcut 3 parcali rus romu ace 2 gb ye geri donme diye arat cikar kurulumda verilmistir zaten kuramazsan yardim ederiz merak etme nerde bu millet

Son düzenleme: