sofucular
Üye
sd datayla indirmeyi denedin mi ?beyler ace 2 telefonuma gangstar miami vindication oyununu yükledim wvga (480x800) olan apk yı buldum ama loading ekranının %20 sinde atıyor acaba bu oyun bizim telefonumuzda çalışıyormu oynayan var mı ?
inş.Evet arkadaşlar. Geri döndüm romlar beni bekler hemen işe koyuluyorum
Yeni Romun Versiyon 1 den tek farkı performans olacak görünüm aynı olacak.
evet haklısın ama setcpu kurup 800-800 mhz seçersen işlemci daha hızlı çalışıyor şiddetle oneririmEğer sizde benim gibi asphalt 7 ve 8 hiç kasmadan oynmak istiyorsaniz yapacağiniz şeyler şunlardir:
Gb ye dönün rus gb ve tur gb
sonra root edin
sayaci sifirlayi
exxkerneli çakin ve işlem tamam kasmasiz donmasiz stabil gb ayni ios gib
fakat en az 4gb micro sd almaniz lazim malum oyunlar 1 gb micro sd yi es file manger ile telefon hafizasi yapabilirsiniz youtube ta yapimi vardir.
- - - Eklendi - - -
BEN HİÇ JELLY BEANLE UĞRAŞMAYIN DERİM BAŞ AĞRISI.
- - - Eklendi - - -
ISINMA ÇOK ZOR OLUYOR DEDİĞİM FORMULLE.
jb boş iş performance rom 1.0 iyi ama o da ne yazık ki jb romu jb çürük bu yüzden gb ye geri donmeni oneririmArkadaslar ben 4.1.2 resmi rom kullaniyorum... Bazen cok fazla takilma oluyor. Ace 2 Performance Rom kurmak istiyorum ama birinci sayfadaki kurulum asamalarini tam anlayamadim. Detayli bir sekilde biriniz anlatirsa cok sevinirim. Tesekkurler.
inş.
- - - Eklendi - - -
evet haklısın ama setcpu kurup 800-800 mhz seçersen işlemci daha hızlı çalışıyor şiddetle oneririm
- - - Eklendi - - -
jb boş iş performance rom 1.0 iyi ama o da ne yazık ki jb romu jb çürük bu yüzden gb ye geri donmeni oneririm
- - - Eklendi - - -
tolga sana da duyuruyorumgb ye de bir rom çıkarsan iyi olacak
yaparsın yaparsınGB yapamam gibime geliyo ama denerim bi ara
senin şu bravia engine i cwm den flashlayıp gb de denedim ekrandaki yazılar 1:4 oranında küçüldüGB yapamam gibime geliyo ama denerim bi ara
yaparsın yaparsın
- - - Eklendi - - -
senin şu bravia engine i cwm den flashlayıp gb de denedim ekrandaki yazılar 1:4 oranında küçüldü
- - - Eklendi - - -
bi de installion aborted demesine rağmen çalışsa ne olcaktı Allah bilir
deniyecem sagolGoogle playden DPİ changer yaz indir ekranı 240 dpi ayarla
sd datayı bir de Android-obb içine at o zaman@drebel93 oyunun data sını gameloft games in içine attım apk yı yükledim versiyon güncelle dedim bi öyle denedim gene attı oyundan, güncelleme deyince de attı benim merak ettiğim bizim telefondan bu oyun oynanıyor mu oynayan var mı
direk 2.0 pek hoşuna gitmedi anlaşılanPerformance Rom JellyBean Versiyon 1.1 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada jelly bean versiyon demişin gingerbread ı da mı olcak ?Performance Rom JellyBean Versiyon 1.1 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
direk 2.0 pek hoşuna gitmedi anlaşılan
- - - Eklendi - - -
bu arada jelly bean versiyon demişin gingerbread ı da mı olcak ?
daha az once çıkartmayı düşünüyordun kim çeldi aklını soyle bana2.0 yapıcaktımda romu çok geliştirirsem artık v30 falan olur diye
Arkadaşlar GingerBread romu çıkartmıyacağım. GB zaten stabil ve kernel ile kullanıyosunuz roma hiç gerek yok. Fakat JB için güncelleme gelmeye devam edicek. İyi Günler.
daha az once çıkartmayı düşünüyordun kim çeldi aklını soyle bana
bi screenshot yolla da gorelim o zamanmehmetin dedgi drysa suan ios gbi klaniom.d cnki aynisini yapmsiim zati.d
su an gb kullanıyorum ve klavye hatası çekecek kafada değilimv1.1 test eden varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?