Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güzel arkadaşım eline emeğine sağlık lakin zaten buraya konuya giren kısıtlı imkanları olan kişileri düşünerek mesajlar yazınız.Bizim emeğe saygımız var lakin silinen mesajları bir oku sonra yorum yap.Konu daha fazla uzamasın emeğinize sağlık.
gappsler de olmadı yani
işte öyle birşey yapmadım rus romu vs ben direk tr gb kurdum sonra siyah ekranda kaldı ne oldu peki ? garantiden cıktımı hala haber vekliyorum 5 gün oldu
evet ayrı flashlansa guzel olurdugappsleri flashlasan olmamı yeniden çnki xda da custom paylaşıldgında cgu kez gappsler ayrıdan flashlanıyor *?
- - - Eklendi - - -
ah be kardeşim tekrar yüklüeydin rus romunu gene olurdu hemen garantiyemi yoladın ?
şanssızlıkne yazıkki kardeşim bilmiyordum öyle birşey oldugunu 1. sayfaya baktım yazmıyordu rusd romu vs bende o yüzden yapmadım şimdi sonuc ne olur allah bilir
bu arada direk tr gb yukleyince half brick mi oluyodu yoksa brick mi hatırlayamıyorumkorkma romluk bişe muhtemelen dua et donanımı yakma rom yüklerler garantide bende yapa yapa öğrendim sende öğrenirsin kurdu olursun bu işin
kotu olmuş elle de düzeltebilirmiş o zamanhalf brick bnm bildiğim
gingerbread rus romu konuda link yok ama bende vardı belki senin işini görür
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inşallah kardeşim dediğin gibidir çünkü herşeyi dogru yaptım odinle kurdum snra başlattım telefonu siyah ekrenda kaldı.. baktım nette şimdi malzeme bekleniyor(üreticiden) diyor inşallah fazla para geçirmezler yoksa peder la iyi papaz olurum
sadece tekrar tr gb yuklerler fazla para almazlar 10 dk lık işinşallah kardeşim dediğin gibidir çünkü herşeyi dogru yaptım odinle kurdum snra başlattım telefonu siyah ekrenda kaldı.. baktım nette şimdi malzeme bekleniyor(üreticiden) diyor inşallah fazla para geçirmezler yoksa peder la iyi papaz olurum
sadece tekrar tr gb yuklerler fazla para almazlar 10 dk lık iş
en azından tr gb de yazılım guncellemesini yapmamış (bu arada nwoempty bunu okuduysan bi daha tr gb ye falan donersen yazılım guncellemesi yapma) o daha kotuValla bence para almazlar bende bedavadan ekranı değiştirmişlerdi. Ama bilemicem belki anakartta falan sorun olduysa alırlar.
en azından tr gb de yazılım guncellemesini yapmamış (bu arada nwoempty bunu okuduysan bi daha tr gb ye falan donersen yazılım guncellemesi yapma) o daha kotu
hayır onu demiyorum lisans sozleşmesi geliyor ya hani bildirim çubuğunaGB dönünce zaten güncelleme gelmiyoki. Onu eski sürüm yükleyenlere geldi bende onun için yazdım oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?