Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

şuan stabilizasyon testi yapıyorum birraz uzun heralde test yaptım sonuçları şu testten sonra yansıtacağım.

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşım yardım desteğe ihtiyacı olan kişi sizin muhabbetinizi okumak zorundamı ?

Konu Sahibi
Arkadaşım yardım desteğe ihtiyacı olan kişi sizin muhabbetinizi okumak zorundamı ?

İyide yardımı olan kişi niye bizim muhabbetimizi okusunki yorum olarak yazıyo saniyede cevap geliyo zaten. Ayrıca Romun yeni sürümünü test ediliyor o yüzden bu kadar yorum oldu kusura bakma.

Nextman

Emekli Yönetici
Kusur ile alakası yok kurallara uyunuz.

Nwoempty

Üye
1 i

- - - Eklendi - - -

1. sayfadaki tolganın paylaştıgı ile dönmeye calıştım

• 10-Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir.
HERALDE bu kuralın dışına çıktık...

Tepkiler: Nextman
    Konu Sahibi

Yukarıyı iyi oku yada imzamda 10.madde

Usta tüm mesajları silmem tamam bida olmaz. Yapanadamı saygınız yok. Türkiyeden rom yapan kaç kişi var lütfen biraz saygı tamam bi kusur yaptık uzatamaya gerek yok. Bende telefon olsa deniyeceğim ama telefon olmadığı için yorumla yazışıyoruz.

vay be... romda hatalar var belki ama performansı iyimiş

Tepkiler: B.A.R.O.N
tolga şimdi bir asphalt videosu içinhazırlanıyorum hadi inşallah kasmaz romun tek sıkıntısı uygulamaları blackmarkt tan indiriyorsunuz google play çalışmıyor ve google hizmetleri.

Nextman

Emekli Yönetici

Güzel arkadaşım eline emeğine sağlık lakin zaten buraya konuya giren kısıtlı imkanları olan kişileri düşünerek mesajlar yazınız.Bizim emeğe saygımız var lakin silinen mesajları bir oku sonra yorum yap.Konu daha fazla uzamasın emeğinize sağlık.