The Shadow
Üye
biz birşey mi dedik yaTüm cevapları 1 yorumda vericem :
1- Benim bu romu Türk kullanıcılar için yaptığımı hatırlatırım. Rus romunda ne kadar stabil olur bilmiyorum. Rus romu için istiyosun gidin xda'dan indirin banada laf yapmayın burada.
2- Yenisi çıkacak şuan vaktim yok. İşe gidiyorum - sınavlarım var çalışmam lazım - ve elimde ace2 yok.
tabii ki de işe yarıyor tolga şaka olsun diye koymadı ki onları orayaBu micro sd yi hafiza yapma gerçekten işe yariyorsa yarın micro sd alacam yapan varsa cevaplarını zi bekliyorum
biz birşey mi dedik yaaaa olur mu öyle şey hiç
Valla bişey diyenlerde var. Rus romu için isteyen varsa gitsin xda'dan indirsin veya kendi yapsın nediyim. Ben sanki bu romu babamın hayrına yaptım. Türkiye romu kullananlar stabil olarak kullansın diye yaptım yoksa kim uğraşcak. S4 aldım unutabilirdimde sizleri ama gene unutmadım. Her vaktim olduğunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu aralar çok sıkışığım 9.sınıftan 3 tane sorumluluk sınavım vardı 3'üde aynı günde zaten acayip sinirliyim.
kardesim sakin ol basta Allah yardimcin olsun dilerim verrsin dersleri ikincisi ise merak etme millet senin adam oldgunu biliyor s4 aldin genede bizle ugrasiyosun
takma verrsin benim.zamanimda hoclar yardim ediodu girenlere tahta cevplarini yazip cikmis bazilari grenler ole diodu
Valla bişey diyenlerde var. Rus romu için isteyen varsa gitsin xda'dan indirsin veya kendi yapsın nediyim. Ben sanki bu romu babamın hayrına yaptım. Türkiye romu kullananlar stabil olarak kullansın diye yaptım yoksa kim uğraşcak. S4 aldım unutabilirdimde sizleri ama gene unutmadım. Her vaktim olduğunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu aralar çok sıkışığım 9.sınıftan 3 tane sorumluluk sınavım vardı 3'üde aynı günde zaten acayip sinirliyim.
Cyanogenmod 10 kullanan varmı aranızda varsa nasıl stabil mi ?
Aslında Cm10 editleyip stabil yapıp sizlere sunsam nasıl olur ?
kardeşim cm 10 bazı hatalr var gerisi güzel bunlar video kaydetmeme vb şeyelr bunları haletsen o numara olur zaten
kardeşim cm 10 bazı hatalr var gerisi güzel bunlar video kaydetmeme vb şeyelr bunları haletsen o numara olur zaten
Aslında Cm10 editleyip stabil yapıp sizlere sunsam nasıl olur ?
Cm10 da tus isigi kapatilmiyor(yada ben bulamadim) romu yaparsan o isigi kapatmayida eklersen guzel olur
Cm de oyle hatalar yok
- - - Eklendi - - -
Guzel olur oyun performansini arttirirsan zaten arayuzler muhtesem
o zaman hiç bulaşmayım cmye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?