Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

biz birşey mi dedik ya aaa olur mu öyle şey hiç

- - - Eklendi - - -

Bu micro sd yi hafiza yapma gerçekten işe yariyorsa yarın micro sd alacam yapan varsa cevaplarını zi bekliyorum
tabii ki de işe yarıyor tolga şaka olsun diye koymadı ki onları oraya

Konu Sahibi

biz birşey mi dedik ya aaa olur mu öyle şey hiç

Valla bişey diyenlerde var. Rus romu için isteyen varsa gitsin xda'dan indirsin veya kendi yapsın nediyim. Ben sanki bu romu babamın hayrına yaptım. Türkiye romu kullananlar stabil olarak kullansın diye yaptım yoksa kim uğraşcak. S4 aldım unutabilirdimde sizleri ama gene unutmadım. Her vaktim olduğunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu aralar çok sıkışığım 9.sınıftan 3 tane sorumluluk sınavım vardı 3'üde aynı günde zaten acayip sinirliyim.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Cyanogenmod 10 kullanan varmı aranızda varsa nasıl stabil mi ?

kardesim sakin ol basta Allah yardimcin olsun dilerim verrsin dersleri ikincisi ise merak etme millet senin adam oldgunu biliyor s4 aldin genede bizle ugrasiyosun

Konu Sahibi
kardesim sakin ol basta Allah yardimcin olsun dilerim verrsin dersleri ikincisi ise merak etme millet senin adam oldgunu biliyor s4 aldin genede bizle ugrasiyosun

Saol teşekkür ederim zaten sen olmasan yeni rom çıkmaz. Sınavlara acayip kötü oldum yalnız

takma verrsin benim.zamanimda hoclar yardim ediodu girenlere tahta cevplarini yazip cikmis bazilari grenler ole diodu

Konu Sahibi
takma verrsin benim.zamanimda hoclar yardim ediodu girenlere tahta cevplarini yazip cikmis bazilari grenler ole diodu

Valla süpermiş sen bizimkinleri görsen sanki hapishanedeymişiz gibi gözetim altındayız

Arkadaşlar rom yapımına tekrar başladım tema vb. önerilerinizi bekliyorum.

hocalar iyiydi demeki gecredekte mezun olsnlar die acimislardr.d kardesim asyada xiaominin telefonlari dikat cekici yha xiaomi m2s modeline ozelliklere bi baksan sasarsin apple cinde sollamis admlar bence yeni bi dev firma cikiyor ortaya

Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Rootlamak istemiyorum. Orjinal Jelly Bean kurmak istiyorum fakat sizce hemen kurayım mı? Bir de heralde çok stabil değilmiş kasma falan oluyormuş. Tedirgin oluyorum açıkçası kurmakta.

Yine de saol ace 2 yi unutmadin yavas ta olsa romu cikariyorsun

- - - Eklendi - - -

Bu arada Allah yardimcin olsun tolga

- - - Eklendi - - -

Cyanogenmod 10 kullanan varmı aranızda varsa nasıl stabil mi ?

Stabil fakat oyun performansi iyi degil

Konu Sahibi
Aslında Cm10 editleyip stabil yapıp sizlere sunsam nasıl olur ?

Cm10 da tus isigi kapatilmiyor(yada ben bulamadim) romu yaparsan o isigi kapatmayida eklersen guzel olur

baktinizmida yok dionu kardesler ben o kadar yukledim sildim evet xda da yok dio ama bi deneyin bakalim cektginiz videoyu kaydediomu tus ishi kapatilmiyo vb. hatalar mevcut

Romda video kaydetme yok google playden kamera ics programini indir onda calisiyor ve aynisi

Konu Sahibi
o zaman hiç bulaşmayım cmye