Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

ben denedim yuksek grafik kasiyor orta grafikte akici oynuon gb yuklu telde

Tepkiler: Portagas

Nwoempty

Üye
room ne zaman geliyor reis

bu konyu neden sabitlemiyolar anlamıyorum

adminnn duy sesimizii konuyu her seferinde arada aramaktan skldımmm

Tepkiler: The Shadow

Samxal86

Üye

nerden indirdin ? apk+sd şeklinde linkini atsana

Apkmaniadan apk+sd i indire bilirsin.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar fifa 12 menejer mod u aktive etmek mumkun.
Nasilmi? Manager Mod -. http://www.4shared.com/rar/h8PZkRt_/...D_ANDROID.html bu. Linkden rar dosyasini indirin. Rar dan cikarin icinden bir klasor ve uc dosya cikicak o klasor ve dosyalari sd kart/android/data/com.ea.game.fifa12_row/data/gui isimli klasorun icine kopyalayin ve oyunu acin menejer mod aktive olmus olucak.
Bu arada com.ea.game.fifa12_row yerine fifa12_na ola bilir. Her ikisindede denedim calisiyor.
Ama siz yinede datayi yedeye alin.

Selam arkadaşlar bana galaxy ace 2 kesinlikle bulunması gereken top 10 onlarak neleri tavsiye edersiniz? ?

zaten apk mania dan indirdim yine de olmuyor

bilgi için

- - - Eklendi - - -

Airdroid
Go power saver
Dr.web
Es file manager

şimdilik aklıma gelen bu.
es file yerine solid explorer daha iyi olurdu bence

şaka maka samsung pişmanliktir diye boşuna dememişler o kadar temiz kulanmama ragmen bigün bile kilifsiz kulanmamaMA rgmen telimin arka kapaği çatlamişti geçence bugunde baktim kenarlari soyuluo gerçekten bidaha samsung alirsam dünya ahiret üstüme atlasin bu derece yane bu kadar düşük malzemeyle milete kakalama yapan kaç firma var acaba .. Samsung şu dakikadan sonra bitmiştir benim için...

Tepkiler: The Shadow
    Konu Sahibi

Biyerde haklisin amam kilifla kullaniyosun diye kapak kirilmicak degil olabilecek birsey. Kenarlar icin ise servise ver bende bedava degistirdiler. Fiyata gore malzeme yapiyolar adamlar.

Cok haklisin baska bir telefon alcak olsam asla samsung almam ben de arka kapaktaki cikintilar kirilmisti telefonu elime aldigim zaman hop batarya yerde arka kapak zaten plastik dokunsan kiriliyo