skywalker06
Üye
birşey soracağim ben önceden jelly bean kurmuştum xxmb2 idi ve çok yavaşti temple run 1 de bile kasma yaşiyordum sonra yanliş rootlama sonucu brick oldu ve gbye döndüm ama xxmb4 çikti dediniz o hizliysa onu kuracağim var mi aranizda kullanan oyun performansi nasil ???
ilk sızıntıya göre daha iyiydi arada kasıyordu ozaman görev yöneticisinden ram temizleme yapıyordum düzeliyordu 2.sızıntı rom daha stabil şarj 2.3.6dan daha uzun gidiyordu ben kullanıyordum geri döndüm
2 gündür Gta Vice City ve Shadowgun oynuyorum gayet telefon hiç kasmadan oynatıyor vice city bir bazen donuyor sonra devam ediyor oda heralde Türkçe apksını kurduğumdan galaxy ace 2 için hiç yüksek amperli batarya kullanan var mı aranızda varsa herhangi bir sorun çıkardı mı ya da çıkarırmı bulursam almayı düşünüyorum
Bi Sorun Çkacağını sanmıyorum ama Fazla Yüksek Alma orjineli 1500ya git 2000 al bence
olmadı 1500 alırım toplamda bugün 1 saat gta oynadım şarjım %10-12 anca düşmüştür
evet 1500 mahŞuan Kullandığın 1500mah olması lazım çünkü telefonun yanında gelen o.
bir sorum olacak bende ace2 var 4.1.2. Xxmb2 iken yanliş rootlama sonucu brick oldu ben de gbye döndüm fakat orjinal jelly bean çiktiğinda nasil güncelleyeceğim (ayrintili anlatirsaniz sevinirim)
USB Kablosuyla Bağlıcaksın Bilgisayara Kiesi Açıcaksın Güncelle Diceksin Buyur Kardeşim Anlamadıysan Video
[video=youtube;CcS9Htsqxe4]http://www.youtube.com/watch?v=CcS9Htsqxe4[/video]
zarar gelmez deilmi telefona bi de anakart değişmeyek
benim telefonumda 1-2 oyunda değişik bir problem var biraz ilgilenirsen çok sevinirim,konu açmıştım ama pek yardım bulduğum söylenemez.Şu konuya bakıp bi yorum yaparsan sevinirim : http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/subway-surf-hatasi-774482.html
2.3.6 daki güncellemeyi yükleme o 4mb'lık olanı bi sorun çıkmaz
kieste hangi firmwareyi yükleyebileceğimi seçebiliyor muyum yani senin dediğin gibi o 4mbliği deil de direk jelly beani yükleyebiliyor muyum
Arkadaşlar galaxy ace 2 nasıl bi telefon almayı düşünüyorum da. Yoksa üstüne biraz daha koyup galaxy advance mi almalıyım ??
o 4mb lık zaten kiese gelmiyo hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?