Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
usta işte dün denedim olmadi başta fail dedi sonra setup connections dedişimdide korkuyorum yine hata verirde bişey olur diye tiem wiever ile bağlanip yapsan valla çok sevaba girer şuan bana lazimda telefon bişey olur diye korkuyorum
Benimde şuan işim var. TW bağlanamam diğer arkadaşlar sana yarımcı olacaktır fakat korkmana gerek yok.
pesi bulmak kolay bana fifa lazım ama uygun bisey bulamadımSen root explorer programini kurduguna eminmisin?
- - - Eklendi - - -
Bende fifa 12 yok fakat istersen pes 12 yi apk ve data olarak atabilirim
pesi bulmak kolay bana fifa lazım ama uygun bisey bulamadım
root explorer ındırdım mavı bi cekmece var root yetkısı ıstıyor root lamadan olmazmı
root explorer ındırdım mavı bi cekmece var root yetkısı ıstıyor root lamadan olmazmı
olmaz da rootlamak en fazla 10 dk nı alır ilk sayfadaki talimatları uygula yeter
burda pes 12'nin en güncel versiyonu varBulursan bana da at ozaman
- - - Eklendi - - -
Aranizdan birinde iyi bir boot animasyonu varmi? Atarsa sevinirim
denemek lazımbenim de bazen oyle oluyor kies i sil yeniden yükle ve odin 1.85 kullan daha iyi
- - - Eklendi - - -
bide galiba fifa 13 çıkmış apk sini gordüm bizim tel le uyumlu değil diyolar play store da yok ama calışabilir gta vc ye de öyle dediler sorunsuz çalışıyor
- - - Eklendi - - -
screenshot nasıl alıyoduk unuttum da
sadece apk değilmi o, bana datasıyla birlikte gerekiyorsalam apkmania ya bak www.apkmania.co/?m=1 fifa 12 veya fifa 2012 diye arat tum versionlari var.
burda pes 12'nin en güncel versiyonu vararamadan pes 12 yaz cıkar
- - - Eklendi - - -
denemek lazım
- - - Eklendi - - -
sadece apk değilmi o, bana datasıyla birlikte gerekiyor
Arkadaslar ben de ace 2 kullaniyorum telefonum 2.3.6 arkadasin dedigi hafiza seyini yaptim ama yukledigim oyunlar yine telefonun kendi hafizasina yukleniyor. Bu islemi yaptiktan sonra real racing 2 yuklemeye calistim olmadi bi yardim edecek varmi ??
tamam yaptim telefonu acip kapayinca bellek yerlerinin yer degistirdigini gordum oldu be oldu tesekkur ederim herkese
Edit: Simdide oyun yuklemede sorun yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?