Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

iOSait

Üye
devlet baba gumruk vergisi trt payi falan filan cart curt derken 300-400 tl bindiriyo anlayin iste yurt disinda misal 20000 tl ye satilan araba turkiyede 30000 tlden asagi degil

Yok ya 300-400 ne yaptin abi en fazla 150tl vergi gumruktur cok fazla deyil yani

Konu Sahibi
Tamam yav bu kadar yeter konu ace2 den çıktı s4'e geldi ondan çıktı vergilere geldi

Samxal86

Üye
arkadaslar xxmc8 tar dan winrarla cikarip tekrar zip e cevirip rekvori modunda flaslasam olurnu. lutfen acil cevap bekli yorum.

Nwoempty

Üye
eyvallah kardeşim cok sağol

Benim telefonum galaxy ace 2 telefonun belleği usb bellek sd kart ve telefon bellegi olarak 3 e ayriliyor ben oyun yukluyorum sd kart yerine usb bellege gidiyor usb bellekde 1gb benim kartim 4gb ben karti oyun yuklemek icin aldim ama bombos duruyor nasil sd karta yukleyebilirim bildiginiz program varsa onuda onerebilirsiniz

ytghan21

Üye
jb den gb ye donecegim ama beceremiycm diye korkuyorum

jb den gb ye donecegim ama beceremiycm diye korkuyorum

Nesini anlamiyon ki ayarlardan usb debugla blnmeyen kaynaklari ac download moda al once rus romunu flashla sonra tekrar download moda al turkiye romunu flasla arama ekranina *#272*(imei num. Yaz)# tur sec install de bu kadar defalarca gectim bisey olmadi romu flashlarken elektrik kesilmezse veya yazilim guncellemesini yapmazsan telefona bisey olmaz 4mb lik guncellemeyi yapinca anakart yaniyomus bi sekilde oyle duydum

Ha bu arada gb ye gececeksen sana 1.2 ghz lik kernel + smart launcher oneriyorum telefonun kendi launcherinden hem daha hizli stabil ve ramde 20 mb daha az yer kapliyo

- - - Eklendi - - -

2.3.6 video sorunlarim var bi media player onerebilecek birileri varmi?
Videonun ortasinda bu video oynatilamaz deyip atiyo

ytghan21

Üye

Kardeş sen burdaysan şuan yapayım tek başıma biraz tırsıyorumda dosyalar hazır indrdim eger bı yerde takılırsam sormak için bi yardım et çok hayra geçecek

Konu Sahibi
Kardeş sen burdaysan şuan yapayım tek başıma biraz tırsıyorumda dosyalar hazır indrdim eger bı yerde takılırsam sormak için bi yardım et çok hayra geçecek

Nolcak allah aşkına en az 100 kere yaptım ben

yav arkadaslar bir hafıza kartını tel hafızası olarak gosteremedım maunt r w ney

ytghan21

Üye
bu rarlardan biriisi rardançıkmadı hata verdi yenıden yukluyorum yine olursa oyle ne yapayım

stef77

Üye
arkadaşlar sorunsuz bi fifa12 var mı bizim telefonlara.ne kadar araştırdıysam da şöyle kasmayan sorunsuz bir fifa12 bulamadım.(Bulabilecekler apk+data yla birlikte verirseler sevinirim)

yav arkadaslar bir hafıza kartını tel hafızası olarak gosteremedım maunt r w ney

Sen root explorer programini kurduguna eminmisin?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sorunsuz bi fifa12 var mı bizim telefonlara.ne kadar araştırdıysam da şöyle kasmayan sorunsuz bir fifa12 bulamadım.(Bulabilecekler apk+data yla birlikte verirseler sevinirim)

Bende fifa 12 yok fakat istersen pes 12 yi apk ve data olarak atabilirim

ytghan21

Üye
beyler dün rus gb yi attım tür gb yı atamadım başta fail ddi bidaha taktım bu seferde conections dedi kaldı oylebende çııkardım şuan rus gb si var ne yapmam lazım

Konu Sahibi
beyler dün rus gb yi attım tür gb yı atamadım başta fail ddi bidaha taktım bu seferde conections dedi kaldı oylebende çııkardım şuan rus gb si var ne yapmam lazım

Telefonu download moduna al

usb ile pcye bağla

odini aç

PDA kısmına koy türkiye romunu

Start'a bas

Pass yazana kadar bekle

ytghan21

Üye
telefonu download moduna al

usb ile pcye bağla

odini aç

pda kısmına koy türkiye romunu

start'a bas

pass yazana kadar bekle

usta işte dün denedim olmadi başta fail dedi sonra setup connections dedişimdide korkuyorum yine hata verirde bişey olur diye tiem wiever ile bağlanip yapsan valla çok sevaba girer şuan bana lazimda telefon bişey olur diye korkuyorum tolga usta yap bi güzellik ya