FeLonieS
Üye
sadece costum romlar recovery modda yuklenir zip uzantili dosyalar yani odin ile tar. uzantili diayalari yuklersin
Şarj konusunda yetersiz kalmış rom.
Hocam ne oldu yeni rom ekleyecektin benim icin suan onemli olan mobil veri hizi bu rom gayet hizli daha da hizli olsa daha da guzel olurEee adı üstünde performance rom
Fakat Şarj Bende 1 gün gidiyo.
ya beyler lütfen biri benim gibi cahillere yardımcı olsun yeni alınmıs bi telefona nasıl yüklenir bu room bi anlatın bea
ya beyler lütfen biri benim gibi cahillere yardımcı olsun yeni alınmıs bi telefona nasıl yüklenir bu room bi anlatın bea
Ilk saydan linkleri al dosyalari indir tr jelly bean ve odin once odin ile tr jb yi yukle daha sonra arkadasimizin yaptigi performans romunu kur ama onu recovery modunda kur oncelikle tr jb kur stabil ve kasma yoksa onu kullan ama takilmabolursa yardimci oluruzbende detaylı anlatım istiyorum size zahmet sıfır alınan bi telefona nasıl yüklenir o tarz anlatır mısınız
Tar uzantilar zip e cevrilir ama biraz zahmetli isO tar uzantili dosyalari zip e çevirmek mumkunmu?
- - - Eklendi - - -
Ayrica tar uzantili dosyalarin icindeki disyalar zip uzatili diyilmi?
fabrika ayarlarına döndüm düzeldi teşekkürler yine dekernel desteklemiyor olabilir ben defalarca jb ye geçip gb ye geri dondum ve oyle bi sorun olabilir yeni bi kernel yükle bence
Evet arkadaslar yine ben bu mesajı vazma sebebim çok farkli artik Ace2 kullanmiyorum bu öğlen gidip beyaz S4 aldim ben size gene yardmci olacagim.
Gule gule kullan kardesimEvet arkadaslar yine ben bu mesajı vazma sebebim çok farkli artik Ace2 kullanmiyorum bu öğlen gidip beyaz S4 aldim ben size gene yardmci olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?