Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Kendisi ile konuştum dün gece istek geldi benim ile beraber ama düzeltemedi hatayı. Google play'a girince bazı uygulama resimleri gözükmüyor link atmıştım bir kaç sayfa geride bakabilirsin

okudum okudum da ya ben kyrillos judos ve lite romlarini birbirlerinin usyune kurabiliyorum ama araya cyanogen ve miui rom soktugumda gene tel aciliyo sorun yok ama miui ve cyanogen ustune diger romlari kurdugumda samsung yazisinda takilip kaliyo wipeleri falan yapmama rahmen acilmiyo tel neden olabilir acaba

FeLonieS

Üye

Uyumsuzluk sorunu olabilir.

FeLonieS

Üye
judos rom süper ama adam güncellemiyor hiç.

suanda zaten tr jb yuklu tolga yi bekliyorum hem pil hem performans romu yapacakti keske islemci hizi yuksek bi kernel de olsa iyi olurdu

- - - Eklendi - - -

judos rom süper ama adam güncellemiyor hiç.

sen xda ya uyesin galiba bi msj da ona at guncellesin

FeLonieS

Üye
suanda zaten tr jb yuklu tolga yi bekliyorum hem pil hem performans romu yapacakti keske islemci hizi yuksek bi kernel de olsa iyi olurdu

- - - Eklendi - - -

sen xda ya uyesin galiba bi msj da ona at guncellesin

evet üyeyim

Uyumsuzluk değil cwm menude go to mount and stroge die bisi var onu bole yapican
unmount /system
unmount /cache
unmount /data
mount /efs
unmount /preload
mount /emmc
mount /sdcard

format /system
format /cache
format /data
format /preload
format /emmc
format /sdcard
Bunu yapinca acilir diye tahmin ediyorum.

FeLonieS

Üye
Eğer bunları yapmıyorsa hiç bir custom romu kuramaz, yapıyordur heralde

Ne bilim belki yardimi olur diye söyledim

Normalde 1.2ghz li gb kullaniyordum fakat bugun lite rom 2.9 a gectim gercekten menu internet hizi felan muthis de oyun performansi gene vasat arcane legends de townda 7-8 player gorunce basliyo kasmaya ama tolga üstat romu cikarincaya kadar bunu kullanicam

FeLonieS

Üye
Hocam zaten HD oyunlar bizim telefonlara gitmez

Tepkiler: serkanxrap

bunlari hep yapiyorum ama acilmiyo

FeLonieS

Üye
Oooooo antutu skor+Link

Bu arada status bar'a dikkat ettim transparan s4

Erişim isteği iste diyor google drive

ya linkte bi sorun var yada benim telde pcnolmadigi icin telden indirecegim ama link aciliyo ama google ile baska bisi yapamiyorum mediafire gibibsitelere atabilirmisin tolga