Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar bende suan gb yuklu 1.2ghz kernel var fena sayılmaz jb ye gecersem hangi romu ve kerneli yuklerim ve ne kadar stabil olur ? şimdiden teşekkürler
Bence
* Lite Rom
* BSC Kernel
- - - Eklendi - - -
Evet arkadaşlar deneme amaçlı bi site açtım ace 2 ile ilgili hem maxicep konusu güncellenecek hemde site güncellenecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
helal olsun iste bu beeeeeher turlu yardim ederiz bisi soracam bide bende kyrillos rom yuklu onun ustune lite romu kursam sorun olurmu
- - - Eklendi - - -
yada daha dogrusu costum romlari birbirlerinin uzerine kurmak zararlimi
Bence
* Lite Rom
* BSC Kernel
- - - Eklendi - - -
Evet arkadaşlar deneme amaçlı bi site açtım ace 2 ile ilgili hem maxicep konusu güncellenecek hemde site güncellenecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Jelly bean yüklü iken gg ye geri döndüm güncelleme hala gelmedi. Güncelleme gelmeyen var mi?
Siteniz hayırlı olsun hocam güzel olmuş ama 2.3.6 için daha detaylı şeyler yapabilirsiniz orjinal romu rusya romu vold.fstap vs..
Arkadaşlar Lite Rom 2.4 çıktı türkiye için olanıda var linkler ;
Romu kurunca hafıza kartı ile telefon hafızası yer değiştirir istemiyorsanız romu flashladıktan sonra 2.linki indirip flashlayın
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[ROM]
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[Orjinal Vold.fstap]
- - - Eklendi - - -
Güncelleme derken 4.1.2 den bahsediyorsanız kiese daha gelmedi.
- - - Eklendi - - -
Vold.fstap ve sayaç sıfırlama eklendi
Lite romu kurmak lazim cok iyi verim aliyor ama bunu 2.3 ustune mi kuracagiz yoksa tekrar mi flashlayalim hangisi saglikli
valla bende 2.3 vardı üstüne flashladım 1 gündür sorun yok
hocam affınıza sığınarak 2.3 uploadlayabilir misiniz lütfen. üstüne kurunca daha sağlıklıymış ben sildim
Ahahaha Caps'e Bakın Beyler
- - - Eklendi - - -
valla şanslısın geçmişte buldum linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Caps superhocam XXMF7 türkiye romu için olanının linki varmı..
konudaki linke tık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?