sa beyler
benim tel bugün pert oldu yardım edebilecek bir arkadaş var mı
tele hiçbir şekilde rom yüklenmiyor stock custom farketmez yüklenmiş gibi oluyor fakat reboot yapınca sonuç yine aynı eski rom açılıyor yardım lütfen
sa beyler
benim tel bugün pert oldu yardım edebilecek bir arkadaş var mı
tele hiçbir şekilde rom yüklenmiyor stock custom farketmez yüklenmiş gibi oluyor fakat reboot yapınca sonuç yine aynı eski rom açılıyor yardım lütfen
ARKADAŞLAR ACE 2 ,Ç,M CM13 ÇIKTI STABİL HALE GELMEYE BAŞLADI VİDEO SORUNU YOK DENEYİN DERİM BEN ŞİMDİ KURUCAM
En aşağıda yorumlarda paylaşılmıştır hayırlı olsun
kardeşim farklı bi rom atmayı dene yada başka bir stock rom atmayı olmuyosa eski rom açılıyorsa herhangi bir uygulama silmeyi dene silinmiyorsa geçmiş olsun benim başıma gelen şey gelmiş demektir.emmc soketin(anakarttaki)hasar görmüş demektir.ben vatandaki garantiye gönderdim 1 haftada yapıldı.ama artık ace 2 kullanmıyorum anneme verdim telefonu yerine xperia m5 aldım baya bi önce memnunum.dediklerimi bi dene olmaz ise anakart değişimi lazım.kolay gelsin
sadece mountları yap benim başıma 2 kez yaptım unmountlara tıklama sadece mount yazan yerlere yap başları mount olacak onlara at unmountlara atma sakın sonra dowloand moduna al 4.1.2 ye alırsın kullanırsın korkma