Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Mr.FSK

Üye
3 parçalı(PIT,PDA Ve Cmc mi neydi) stock denedin mi
3 parçalı(PIT,PDA Ve Cmc mi neydi) stock denedin mi

ARKADAŞLAR ACE 2 ,Ç,M CM13 ÇIKTI STABİL HALE GELMEYE BAŞLADI VİDEO SORUNU YOK DENEYİN DERİM BEN ŞİMDİ KURUCAM
En aşağıda yorumlarda paylaşılmıştır hayırlı olsun

OPYBOBS

Üye
4.4.4 Aosp final surum kullaniyorum. Telefonu nova thoe settings ile 32lik sd yi sd karttan dahili depolama yaptim fakat butun uygulamlar dahili bellek kismina yukleniyor. Dahili depolama yaptigim sd karti nasil dahili bellek yapabilirim?

4.4.4 Aosp final surum kullaniyorum. Telefonu nova thoe settings ile 32lik sd yi sd karttan dahili depolama yaptim fakat butun uygulamlar dahili bellek kismina yukleniyor. Dahili depolama yaptigim sd karti nasil dahili bellek yapabilirim?
novathor ayarları olması lazım ona git ayarlara gir en sonundakine ondan swapt storge de restat atıcak olur

Arkadaşlar bende cm yi kurdum fakat bir türlü orjinal 4.1.2 ye dönemiyorum yardımcı olur musunuz?

ByBlaCk4

Üye
Arkadaşlar bende cm yi kurdum fakat bir türlü orjinal 4.1.2 ye dönemiyorum yardımcı olur musunuz?
kardeşim farklı bi rom atmayı dene yada başka bir stock rom atmayı olmuyosa eski rom açılıyorsa herhangi bir uygulama silmeyi dene silinmiyorsa geçmiş olsun benim başıma gelen şey gelmiş demektir.emmc soketin(anakarttaki)hasar görmüş demektir.ben vatandaki garantiye gönderdim 1 haftada yapıldı.ama artık ace 2 kullanmıyorum anneme verdim telefonu yerine xperia m5 aldım baya bi önce memnunum.dediklerimi bi dene olmaz ise anakart değişimi lazım.kolay gelsin

Dediğin şekilde yapınca ummount cahce felan oluyor
sadece mountları yap benim başıma 2 kez yaptım unmountlara tıklama sadece mount yazan yerlere yap başları mount olacak onlara at unmountlara atma sakın sonra dowloand moduna al 4.1.2 ye alırsın kullanırsın korkma