hasan3472ty
Üye
Wonderdan daha iyi rami daha fazla ve işlemcisi çok daha iyiO zaman wonder ile ayni sayılır ben ace1 den çok çektim
1- Simdilik henuz yapan yok.
2- Su an rootludur zaten sen oyle saniyosundur ayarlarda superuser diye bir bolum oldugunu gorursun
Cm 10.2 kur doldurursun. Bu konuda paylaşmıştım onun sdswapınıoff ya desene oyunlari dolduramicaz
Arkadaşlar Ace 2 HDMI Kablo Bağlayabilirmiyim ?
O gunleri ozledim laHey gidi Shadow bi zamanlar ne takilirdik burda
Hey gidi hey simdide adi gecenlerimizden hcbiri ace 2 kullanmiyo ne oynardik ace 2 yle hele senle ben hergub rom yukluyodukO gunleri ozledim la@The Shadow @The Leon @Tolga3521 @Portagas @Teknoloji Baronu (Eski nicki sanirim @Mehmet yasir di) ve tabii ki @The SLayeR Forumdaki zamanimizin %80 ini ya burda ya diger ace 2 konularinda ya da birbirimize PM atarak geciriyoduk
AynenHey gidi hey simdide adi gecenlerimizden hcbiri ace 2 kullanmiyo ne oynardik ace 2 yle hele senle ben hergub rom yukluyoduk
AynenHergun yeni cm 10.1 nightlysi cikardi hic sikilmadan cikar cikmaz yukler burda paylasirdim Cevaplamadigimiz sorun da yoktu sanirim Ha yazmayi unutmusum simdi aklima geldi bi de @Sarangni vardi 2de birde sikayet ediyodu ace2 den
Simdi ben seni soylemeyim bilen bilirKonunun baslarinda cok azdik ama sen arada gelir takilirdin drebel93 tu
Hepimize ban yediricen simdiHe bosver deme
AynenBenim ace 2 yi kardeşime verdim
Hala burda takilabilirim yani
Benim telefona ihtiyacim yokBenim ace 2 yi kardeşime verdim
Hala burda takilabilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?